1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. TOIDUPANGA KOGUMISAKTSIOON! Lääne-Viru maavalitsus osaleb heategevuses
TOIDUPANGA KOGUMISAKTSIOON! Lääne-Viru maavalitsus osaleb heategevuses

TOIDUPANGA KOGUMISAKTSIOON! Lääne-Viru maavalitsus osaleb heategevuses

Toidupank UUS
Foto: Kristel Kitsing

Lääne-Viru maavalitsuse töötajad osalevad 10. aprillil Toidupanga toidukogumisaktsioonis, et koguda vabatahtlikena toitu Rakvere Toidupangale.

Maavalitsuse töötajad jagavad infot, vastavad küsimustele ning aitavad annetatud toidukauba kokku koguda reedel kell 12-15.00 Põhjakeskuse Rimis.

Lääne-Viru maavanem selgitas, et taolise tegevusega on võimalik nädalavahetusele vastu minna hea enesetundega. „Pean vabatahtlikku ja heategevuslikku tegevust väga oluliseks mitte ainult üksikisiku, vaid ka organisatsiooni tasandil. Mul on heameel, et meie Maavalitsuse töötajad on kaasa löömas erinevates heategevuslikes sündmustes. Ma siiralt loodan, et see innustab ka teisi avalikke organisatsioone ja ettevõtteid senisest veelgi enam mõtlema nende peale, kellel ehk antud hetkel ei lähe nii hästi kui võiks,” rääkis Lääne-Viru maavanem Marko Torm.

Lääne-Viru maavalitsuse sotsiaalvaldkonna peaspetsialist Tiiu Kuus, kes on heategevusega tegelenud aastaid, selgitas, et on harjunud inimesi toetama ja see on tema elustii. „Olen toetanud selliseid projekte, kus palutakse toetust ja abi ning Toidupanga toidukogumine on üks nendest,“ selgitas Toidupanga toidukogumisaktsioonile vabatahtlikuks registreerunud Tiiu Kuus.

Kuusi hinnangul tegeleb Toidupank väga olulise tööga, sest  sellest saavad abi pered, kel on toidust puudus. „Tean ka juhtumeid, kus Toidupanga kogutud toiduabiga elastaksegi päevast-päeva raske aeg üle,“ selgitas Kuus oma otsust  panustada, kiites ühtlasi Toidupanga vajalikku tööd.

Rakvere Toidupanga koordinaator Reele Naumoska ütlusel on selle kevade ainsad toidukogumispäevad reedel ja laupäeval. Toidukogumispäevad toimuvad Põhjakeskuse Rimis, Krooni Selveris ja Vaala keskuse Maksimarketis kell 12-18.00.

Head Uudised GoodNews