1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. TUBLI TEGU I Viking Line kinkis Kuressaare Haigla personalile ja vabatahtlikele reisi Soome
TUBLI TEGU I Viking Line kinkis Kuressaare Haigla personalile ja vabatahtlikele reisi Soome

TUBLI TEGU I Viking Line kinkis Kuressaare Haigla personalile ja vabatahtlikele reisi Soome

Viking Line Eesti tegevjuht Inno Borodenko külastas koos maskott Ville Vikingiga Kuressaare Haiglat, et tänada haiglapersonali ja vabatahtlikke koroonaviirusega võitlemise eest.

„Täname Kuressaare Haigla arste ja vabatahtlikke, kes võitlesid tundmatu üleilmse viirushaigusega COVID-19. Vesteldes haigla ravijuhi Edward Laane ja juhi Märt Kõlliga veendusime, et kõigile koroonapatsientidele tagati parim teadaolev ravi ja võideti tagasi paljude inimeste elu. Meie ettevõtte töötajate tänuavaldus on tehtud võimaluste piires. Ootame koroonapatsiente ravinud meedikuid meiega Soome reisima, sest nad on teeninud ära korraliku puhkuse,“ sõnas Inno Borodenko.

Haiglapersonal ja vabatahtlikud saavad minna koos perega põhjanaabrite juurde kvaliteetaega veetma. Välismaale lendamise asemel on hea võimalus hoopis laevaga Soomet külastada, avastada Läänemerd ja saarestikku. Viking Line on teinud märkimisväärseid jõupingutusi, et võimaldada reisijatel turvaliselt laevaga reisida. Üks kinkekaart lubab reisida koos neljal inimesel ja kasutada A-klassi kajutit.

Head Uudised GoodNews