1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Tule aita! Anneta puudega laste peredele aega
Tule aita! Anneta puudega laste peredele aega

Tule aita! Anneta puudega laste peredele aega

Alexela kutsub kogu Eestit appi toetama Tartumaal asuva Tammistu peremaja ehitust. Tartumaal rajatav peremaja loob võimaluse pakkuda raske ja sügava puudega lastele ja noortele veel enam ööpäevaringset hoiuteenust, et nende vanematel oleks võimalik taastada oma energiat ja püsida tööturul. Peremaja väljaehitamiseks ja sisustamiseks on puudu veel 400 000 eurot.

  • Tammistu Perekeskust veab Eesti Agrenska Fond, kelle missioon siin elus on aidata neid, kes seda kõige rohkem vajavad. Et pered, kus kasvab puudega laps, võiksid jääda normaalsesse ellu.

„Lapsevanemad, kel on peres eriline laps, vajavad oma hoolduskoormuse, töö- ja pereelu ühitamise toeks lapsehoiuteenust, tuge ja nõustamist, mida tahame Tammistu väljaehitatavas peremajas pakkuda tänasest enam.“ ütles Tammistu sotsiaalteenuste juht Tiina Stelmach. „Mul on siiralt hea meel, et energiaettevõte Alexela meid selles ettevõtmises on nõus abistama.“ lisas ta.

Tartumaal asuv Tammistu peremaja pakub lisaks tugiteenustele väga olulisi perede nõustamis- ja rehabilitatsiooniteenuseid parimate spetsialistide poolt. Keskus korraldab pereprogramme sarnases olukorras olevatele puudega laste ja noorte peredele. Tammistu peremajast saavad väga vajalikku tuge ka harvaesineva haigusega lapse vanemad.

Alexela on võtnud oma südameasjaks ühiskonna kõige nõrgemas ja haavatavamas olukorras olevate laste ja noorte toetamise. Oleme seadnud oma 36 mugavuspoodi korjanduskastid, mis kutsuvad meid kõiki üles peredele, kus on raske või erilise puudega laps, jõudu juurde andma. „Iga väiksemgi panus nende perede toetuseks Tammistu peremaja näol on hindamatu väärtusega. Nende perede sisemine jõud keerulise olukorraga toime tulla on meile kõigile eeskujuks. Oleme küll väike rahvas, aga meis on väge ja ma siiralt usun ja loodan, et leiame üheskoos puuduoleva osa, et nii oodatud hoone kaunisse Tammistu parki peagi teoks saab,“ kutsub Alexela omanik Heiti Hääl kõiki Tammistu peremajale jõudu andma.

Annetada saab üle-eestiliselt Alexela tanklapoodides korjanduskasti ja ka Tammistu Perekeskuse pangaarvele:

SA Eesti Agrenska Fond

Swedbank: EE812200221021519207

Selgituseks tuleb lisada: „Anname jõudu“

Annetuselt tulumaksu tagasi taotlemiseks tuleb selgitusele lisada oma isikukood.

Alexela on eestimaine ettevõte, mis tegutseb peamiselt energeetika valdkonnas. Eesti turul unikaalse kombinatsioonina kuuluvad ettevõtte tooteportfelli elekter, maagaas, balloonigaas, mahutigaas ning läbi 105 üle Eesti asuva tankla ka autokütused. Alexelal on lisaks 36 mugavuspoodi. Alexela on pärjatud Kultuuriministeeriumi poolt välja antava Kultuurisõbra tiitliga ning on andnud ja annab jõudu mitmetele kultuuri- ja spordiorganisatsioonidele, sealhulgas Eesti Korvpalliliidule, Eesti Ratsaliidule ja Tallinn International Horse Showle, Suusaliidule, Eesti Tenniseliidule, Põhjamaade Sümfooniaorkestrile, Alexela Kontserdimajale. Ettevõte annab tööd enam kui 1000-le inimesele üle Eesti.

 

Head Uudised GoodNews