1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Tuluõhtu tõi langenud kaitseväelaste lastele üle 12 000 euro
Tuluõhtu tõi langenud kaitseväelaste lastele üle 12 000 euro

Tuluõhtu tõi langenud kaitseväelaste lastele üle 12 000 euro

MG_7471Carolin Illenzeeri Fond korraldas 06.jaanuaril rahvusooper Estonia teatrisaalis tuluõhtu. Esmakordselt oli laval Andrus Kivirähki kirjutatud ja Andrus Vaariku lavastatud etendus „Orav ja Ilves“.

Fond teenis etendusega piletitulu 12 751 EUR´i. Nii kirjanik Andrus Kivirähk, kui näitlejad Andrus Vaarik ning Kaspar Velberg panustasin tuluõhtusse ilma tasuta.

Peale etendust toimuval vastuvõtul anti välja Fondi esimene stipendium Anu-Reet Samulin´ile, kes õpib Võru Kutsehariduskeskuses. Stipendium anti välja koostöös Kanada heategevusorganisatsioonidega EERO (Estonian Ecumenical Relief Organization) ja AKEN (Akadeemilised Kanada Eesti Naised).

Tuluõhtu GALERII
Fotod: Siim Teder,Esper Kaar,Kristjan Saar

Sihtasutus Carolin Illenzeeri Fond on heategevuslik sihtasutus, mis toetab teenistuses langenud või raskelt vigastada saanud Eesti kaitseväelaste lapsi. Fond lähtub oma tegevuses hoolivusest ja heast tahtest, selleks, et aidata katta Eesti eest võidelnud kaitseväelaste laste koolituskulusid ja toetada nende huvitegevust.

Heategevuslikule fondile nime andnud Carolin Illenzeer on operatsioonil Iraagi Vabadus 2004. aastal langenud vanemveebel Arre Illenzeeri tütar. Isa nägi Carolini vaid üks kord, 2004. aasta suvel pärast tütre sündi operatsioonipiirkonnast kodus puhkusel käies. Fondi asutasid Eesti NATO Ühing, Reservohvitseride Kogu ja MTÜ OSMTH (kristlikke ohvitsere ühendav organisatsioon).

Annetusi Eesti eest võidelnud sõdurite laste toetamiseks saab teha fondi arvelduskontole 17002982685(Nordea pank).

Head Uudised GoodNews