1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. VAATA GALERIID! Tallinn International Rotary Club kogus suurperedele 7000 eurot!
VAATA GALERIID! Tallinn International Rotary Club kogus suurperedele 7000 eurot!

VAATA GALERIID! Tallinn International Rotary Club kogus suurperedele 7000 eurot!

2f1a1488Tallinn International Rotary Club´i sügisesel heategevusballil koguti Eestimaa vähekindlustatud suurperedele 7000 eurot.

Tänavu läheb raha Põlvamaa suureperede toetuseks – nii vajalike ehitustööde tarbeks kui ka paljude muude argipäevavajaduste katmiseks.

Juba 14. korda toimuvale Tallinn International Rotary Clubi´i iga-aastasele heategevusballile Tallinna Lennujaama vana reisiterminali kaunis saalis kogunesid 1. oktoobril suure südamega inimesed, kes olid valmis osalema heategevuslikul oksjonil ja õnneloosis, et omalt poolt panustades suurte perede elu paremaks muuta. Balli avas Tallinn International RC president Anders Hedman, ülevaate klubi tegemistest oli ette valmistanud Tallinn International RC Charity Project: Large Families in Need esinaine Ilvi Jõe-Cannon.

Oksjonil müüdud kleit, mille eest annetati Rotari heategevuskassasse 1000 eurot
Oksjonil müüdud kleit, mille eest annetati Rotari heategevuskassasse 1000 eurot

Robert Pärsoni ja Anu Adermanni juhitud oksjonilt sai heategevuslikel eesmärkidel soetada imelise õhtukleidi kodumaiselt eksklusiivmoetootjalt Marimo, reisi kahele Viinis Kempinski hotellis, Isidoro Lazaro Ferré, Tauno Kangro ja Marju Tammiku loomingut, erilise teetseremoonia Tea Wan teemajas; heategevuseks olid oma õla alla pannud ka KarinaYoga klass, Juustukuningad, Mario Melani, Donna Nordica ning paljud teised, näiteks ka edukas naiskulturist ja finess-treener Jaanika Jelagina, kes Sportlandi ja Sparta spordiklubi toetusel osales oksjonil personaaltreeningu ja toitumisnõustamisega. Kõigi nende ja veel mitmete toetajate abil koguneski eriliselt kauni õhtu lõpuks 7000-eurone heategevussumma, millest on palju abi Põlvamaa suureperedele.

Tallinn International Rotary Club´i balliõhtut juhtis Annely Adermann, imelise eesmärgiga heategevusüritusel lõid meeleolu külalistele esinenud mustkunstnik Meelis Kubo, tšellokvartett  C-Jam ning tantsuhoogu lisanud Otsa kooli bänd Viktoria Hedmani eestvedamisel.

VAATA GALERIID!

Allikas: Seitsmesed uudised

Head Uudised GoodNews