1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Vabatahtlikud kogusid lasterikastele peredele ligi 35 000 koolitarvet
Vabatahtlikud kogusid lasterikastele peredele ligi 35 000 koolitarvet

Vabatahtlikud kogusid lasterikastele peredele ligi 35 000 koolitarvet

Foto: Eesti Lasterikaste Perede Liit
Foto: Eesti Lasterikaste Perede Liit

 

Eelmisel nädalal kogusid Selverites 320 vabatahtlikku üle-eestilise heategevuskampaania “Lapsed kooli!” käigus 34 657 koolitarvet, mis kingitakse lasterikastele peredele.

Kogumisaktsiooni üks eestvedajatest, Eesti Leo-piirkonna juhatuse liikme Märten Osijärve sõnul ületas selle aasta kampaaniaga kogutud koolitarvete hulk igati korraldajate ootusi. „Igal aastal tehtud reklaam on tõstnud inimeste teadlikkust sellest kampaaniast ning tänavu oli annetajatel võimalik koolitarbeid ööpäev läbi kogumiskastidesse viia. Oleme kõigile kampaaniasse panustajatele väga tänulikud,” rääkis Osijärv.

Eesti Lasterikaste Perede Liidu president Aage Õunap tänab kõiki vabatahtlikke, kes tulid appi kampaaniat läbi viima kui ka inimesi, kes meid märkasid, seisatasid ning tegid annetuse. “Siiras rõõm on kõikide koolitarvete üle mis rikastavad koolilaste ranitsaid,” lisas Õunap.

Eesti Lasterikaste Perede Liit (ELPL) ja D-120 Eesti Leo-klubide piirkond on korraldanud „Lapsed kooli!“ kampaaniat viis aastat. Selle eesmärk on toetada lasterikkaid peresid ning väärtustada haridust. Vabatahtlike abiga koguti koolitarbeid lasterikaste perede toetuseks 25 Selveris üle Eesti.

Leo-klubi on üle-maailmse Lions klubide liikumise noorteorganisatsioon, mille vabatahtlikud liikmed lähtuvad juhtmõttest „Meie abistame“. ELPL-i kuulub 18 ühendust, kes koondavad enda alla peresid, kus kasvab neli või enam last. Liidu põhieesmärgiks on on lasterikaste perede väärtustamine ja kaitsmine.

Head Uudised GoodNews