1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Väikesed tallinlased saavad kingituseks jalgrattad
Väikesed tallinlased saavad kingituseks jalgrattad

Väikesed tallinlased saavad kingituseks jalgrattad

Väikesed tallinlased saavad kingituseks jalgrattadLastekaitsepäeval 1. juunil kell 13.00 toimub Vabaduse Väljakul treppide juures heategevuslik üritus, kus jagatakse 65-le linnaosade poolt kutsutud Tallinna väikelapsele koos lapsevanematega jalgrattad.

Koostöös ürituse sponsorfirma Harley Davidson Club Estonia president Per Nordqvist, kelle poolt on kingitusena jalgrattad ning Tallinna abilinnapead Merike Martinson ja Mihhail Kõlvart annavad jalgrattad üle väikelastele.

„Mul on heameel, et lastekaitsepäeval, kus me eriti rõhutame lastekaitsetöötajate vajadust, saame teha rõõmu väikelastele, kinkides neile rattad, ning loomulikult mõtleme me alati ka turvalisuse peale ja seetõttu kingime lastele jalgrattaga kaasa ka kiiveri ja turvavesti,“ märkis abilinnapea Merike Martinson.

„Minu lapsepõlve ajal oli jalgratas iga lapse unistus, usun et ka tänapäeval toob selline kingitus lastele palju rõõmu. Samas pole jalgrattaga sõitmine ainult meeldiv aja veetmine, vaid ka sporditegevuse võimalus,“ sõnas abilinnapea Mihhail Kõlvart.

Sotsiaal-ja Tervishoiuamet on lastele muretsenud ka kiivrid. Ohutusvestide ja helkuritega toetab laste õuerõivaste tootja Huppa, mis samuti lastele üle antakse. Lõbusa meeleolu loovad lastele esinevad kolm noort Eesti Tänavaspordi Liidu trikijalgratturit. Tallinna Sotsiaal-ja Tervishoiuameti poolt on planeeritud pärast üritust transport, et viia ülejäänud jalgrattad linnaossa, kuhu saavad pöörduda üritusele kutsutud laste vanemad, kes ei saanud Vabaduse väljakule jalgratastele järele tulla.

Head Uudised GoodNews