1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. VARJUPAIGALOOMADE TOETUSEKS! Bullterrorist annetab igalt veebipoes tehtud ostult Varjupaikade MTÜ-le ühe euro
VARJUPAIGALOOMADE TOETUSEKS! Bullterrorist annetab igalt veebipoes tehtud ostult Varjupaikade MTÜ-le ühe euro

VARJUPAIGALOOMADE TOETUSEKS! Bullterrorist annetab igalt veebipoes tehtud ostult Varjupaikade MTÜ-le ühe euro

Varjupaikade MTÜga on koostööd alustanud heategevuslik moebränd Bullterrorist, mis teeb varjupaigaloomade toetuseks annetuse igalt ostult.

Varjupaikade MTÜ üldjuhi Triinu Priksi sõnul on koostöö Eesti-Prantsuse ettevõttega esimene kord, kui ühingu koostöö on saanud rahvusvahelise mõõtme. Bullterjerite Archie ja Jarvise näosiluettidega pusad, T-särgid, džemprid, nokatsid, poe-, selja- ja vöökotid valmistatakse Eestis ning neid müüakse üle maailma.

Igalt veebipoes tehtud ostult annetab Bullterrorist Varjupaikade MTÜ-le ühe euro. “Meie varjupaigaloomadele koguneb seeläbi annetusi mitmelt poolt maailmast. Meile on oluline ka see, et ostudega läheb kaasa tänukiri koos infoga Varjupaikade MTÜ tegevusest ja teistest annetamisvõimalustest. Iga annetus on meie hoole all olevatele loomadele vajalik ja oleme selle eest väga tänulikud,” ütles Priks.

Moemärgi esindusnäoks on tippmodell Karmen Pedaru, kes tegi äsja ka ise suure, 1000-eurose annetuse Pärnu loomade varjupaigale, kus korraga vajas veterinaarteenuseid 17 koera. Koostööle andsid oma toetuse ka moefotograaf Lilian Merila, kelle tehtud on kaunid reklaamfotod, ning tunnustatud Eesti modell Pariisist, Hedvig Maria Maigre.

Lisaks toetab Bullterrorist Varjupaikade MTÜd Hooandjas, et koguda annetusi järgmise aasta heategevuskalendri väljaandmiseks. Projektile saab hoogu lisada veel ühe nädala ehk kuni 13. novembrini veebileheküljel.

Varjupaikade MTÜd saab toetada ka veebilehel. Samast saab infot teistegi võimaluste kohta, kuidas varjupaigaloomi abistada.

Head Uudised GoodNews