1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. VIDEO! ANNAME KOOS HOOGU! 225 mitmikepere esitavad kokkutuleku korraldajatele suure väljakutse
VIDEO! ANNAME KOOS HOOGU! 225 mitmikepere esitavad kokkutuleku korraldajatele suure väljakutse

VIDEO! ANNAME KOOS HOOGU! 225 mitmikepere esitavad kokkutuleku korraldajatele suure väljakutse

12. augustil toimub Tallinna loomaias kuues mitmike kokkutulek, kuhu kogunevad kaksikud, kolmikud ja nende õed-vennad üle Eesti. Üritus on kasvanud viimase paari aastaga mitmikeperede seas väga populaarseks ja registreerunute arv üllatab seekord korraldajaid.

„Möödunud aastal Laitse RallyPargis toimunud üritus kasvas prognoositud 60-lt 130 osaleva pereni, sel aastal on registreerunuid juba 225 perekonda prognoositud 180-200 asemel,“ jagab infot korraldustiimi liige Mirjam Treiel. „Meil on selle üle väga hea meel ja anname endast parima, et üritus oleks mitmikeperedele vääriliselt ja sisukalt korraldatud, pakkudes lisaks lustimisele seekord ka teadmiste täiendamise võimalust“ lisab ta.

Sel aastal on pühendatud kokkutulek tervisele, nii vaimsele kui füüsilisele. Esmakordselt kokkutuleku ajaloos toimub päeva jooksul mitmeid sisukaid lühiloenguid ja töötubasid nii lastele kui nende vanematele, ka loomaaia giidid tutvustavad põnevaid asukaid. Peetakse traditsioonilist ühispiknikku ja võetakse vastu väljakutse mahutada kõik pered suurele ühispildile.

„Siiani oleme kokkutulekut korraldanud pelgalt silmade sära toel, kuid sel korral on ürituse korraldamine hoopis teistsugune väljakutse. Oodatust palju suurem osalejate arv ehk ligikaudu 1000-1200 inimest toob meile kaasa ka suuremad ootused ja eeldused, mida vaid heade tootesponsorite abil katta ei ole võimalik,“ kirjeldab Kadri Talva-Ots korraldustiimi tööd. „Oleme kirjutanud sel aastal omajagu rahastustaotlusi, kuid praegu on meie ainus lootus oluliste kulutuste katmisel ühisrahastusplatvormi Hooandja projekti toetus, kus igaüks saab ürituse toimumisele omapoolse panuse anda,“ jagab ta korraldajate muret. Hooandja projekti abil soovitakse katta ürituse fotograafide töötunnid, rentida telgid ja lauad-pingid ning katta teisi olulisi korralduslikke kulutusi.

Mitmike kokkutulek 2017 Hooandja projektile saab toetust jagada kuni pühapäeva, 23. juulini.

Rohkem infot leiab www.eestimitmikud.ee.
Mitmike kokkutulekule saab registreeruda kuni 31. juulini.

VAATA VIDEOT!

Head Uudised GoodNews