1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. VIDEO! „Kodutunne“ aitab pere, kelle elu muutus tundmatuseni pärast üht saatuslikku õnnetust
VIDEO! „Kodutunne“ aitab pere, kelle elu muutus tundmatuseni pärast üht saatuslikku õnnetust

VIDEO! „Kodutunne“ aitab pere, kelle elu muutus tundmatuseni pärast üht saatuslikku õnnetust

Haanjas elav Tiina on üks neist tuhandetest Eestimaa naistest, kes on kogenud perevägivalda. Ometi tema lugu täiesti teistsugune… Täna kell 20:30 jõuab Kanal 2 ekraanile „Kodutunne“, mis avab ühe perekonna pöördeid täis loo.

Nelja poja ema Tiina on elus kogenud palju ja mitte kõik sellest pole olnud kerge. Tiina viimane mees, keda ta nimetab oma elu armastuseks, muutus vägivaldseks ootamatu õnnetuse tagajärjel. Peapõrutusega haiglasse sattunud mees muutus armukadedaks ja lõpuks ohtlikuks kogu perele. „Mis iganes tema peas toimus… Midagi oli kapitaalselt ära,“ tunnistab Tiina, kes ometi usub, et mees ei tahtnud kunagi teadlikult halba ei temale ega poegadele. „Ma sain aru, et tegemist on haigusega,“ jagab Tiina täna „Kodutundes“ oma traagilist lugu.

Täna toimetab leseks jäänud Tiina oma pisikeses talus koos nelja pojaga ega oota enda kõrvale enam ühtegi meest. Ta suurim unistus on pakkuda oma poistele ilusat ja mugavat kodu, kuid parandamatu haigus on Tiinale jätnud ainult ühe tööjõulise käe.

Kuidas „Kodutunne“ Tiinat aidata saab, sellest juba täna kell 20:30!

VAATA VIDEOT!

Head Uudised GoodNews