1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. VIDEO! “Kodutunne” aitab täna noort peret Kobra külast
VIDEO! “Kodutunne” aitab täna noort peret Kobra külast

VIDEO! “Kodutunne” aitab täna noort peret Kobra külast

Täna kell 20.00 ulatab Kanal 2 heategevuslik dokumentaalsaade „Kodutunne“ abikäe noorele kokkuhoidvale perele, kelle majas puuduvad kanalisatsioon ja pesuruum.

Pärnumaal Kobra külas elab oma vanematelt päranduseks saadud vanas majas Lembit koos abikaasa Marise ja tütarde Nele ning Teelega. Pärast Lembitu ema surma otsustasid noored vanale talule uue elu sisse puhuda.

Lembit ja Maris on üks nendest perekondadest, tänu kellele maaelu Eestis veel välja ei sure. Nendele ei ole olulised kaubanduskeskused ja muud vaba aja veetmise kohad, vaid et oleks üks paik, kuhu pärast tööd tulla ja kus nende lastel oleks hea kasvada.

Lembit on vana maja renoveerimisega ise ära teinud juba suure töö. Paraku on päevi näinud  kodumajal palju probleeme, mida keevitaja palgaga ei jõua lahendada. Peamiseks murekohaks on pesuruumi puudumine.

„Kodutunde“ meeskond plaanib majja ehitada kanalisatsiooni ja luua kunagisse sahvrisse uus vannituba. Samuti on kavas teha korralik remont ka lastetoas, et ka särtsakate plikatirtsude silmis oleks veelgi rohkem sära.

VAATA TREILERIT!

„Kodutunne“ on Kanal 2s täna kell 20:00, kohe pärast “Reporterit”.

Head Uudised GoodNews