1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. VIDEO! Laupäevane heategevuslik Golf Aitab 2017 võistlus kogub raha vähihaigetele lastele
VIDEO! Laupäevane heategevuslik Golf Aitab 2017 võistlus kogub raha vähihaigetele lastele

VIDEO! Laupäevane heategevuslik Golf Aitab 2017 võistlus kogub raha vähihaigetele lastele

Golf X Rae väljakul Suurestas leiab laupäeval, 29. juulil aset heategevuslik golfivõistlus Golf Aitab 2017, mille eesmärgiks on aidata sihtasutusel Tallinna Lastehaigla Toetusfond koguda raha vähihaigete laste isolatsioonipalatite jaoks.

Eestis saab vähidiagnoosi 35 last aastas ning Tallinna Lastehaiglas paikneb Eesti ainukene laste hematoloogiliste-onkoloogiliste haiguste osakond. Hetkel on Lastehaigla osakonnas neli isolatsioonipalatit. Selleks et kõik lapsed saaksid parima võimaliku hoole, on vaja vähemalt kuut tänapäevast isolatsioonipalatit. Raviperioodil on lapse organism nii habras, et iga bakter on ohtlik. Et võitlusest eluga väljuda, on vaja erilist kaitset. Kahe palati valmimine maksab 150 000 eurot, puudu on umbes 50 000 eurot. Kui heategevusest saadakse rohkem kui kahele uuele palatile tarvis, siis hakatakse kaasajastama praegust nelja palatit.

Golf X Rae tegevjuhi ning Eesti Golfi Liidu endise sekretäri Piret Sepa sõnul tegi Golfi Liit eelmisel aastal sellise võistluse esmakordselt ja sellega koguti päris arvestatav summa. Ta loodab, et heategevus vähihaigete laste heaks kõnetab paljusid, sest abi vajab ka üks golfikogukonna pere, ja ilmselt on paljudel inimestel endil reaalne kokkupuude vähihaigetega olnud, sest tänapäeval on see haigus väga levinud. Annetusi ja toetust oodatakse ka ettevõtetelt ning üleskutse on juba leidnud vastukaja — mitmed ettevõtted on teatanud Heategevusgolfis osalemisest.

Võistlusest on oodatud osa võtma kõikide golfiklubide liikmed, kellel on koduklubi ja 2017. aasta kehtiv HCP kaart. Mängitakse 18 rada ja mänguvormiks on HCP löögimäng. Hetkel on Heategevusgolfile registreerunud 36 mängijat viiest Eesti klubist.

Heategevuslikule golfivõistlusele oodatatakse ka pealtvaatajaid!

VAATA REPORTERI VIDEOT!

Head Uudised GoodNews