1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. VIDEOD! Telesaade “Inglite aeg” toetas vähiravifondi 128 476 euroga
VIDEOD! Telesaade “Inglite aeg” toetas vähiravifondi 128 476 euroga

VIDEOD! Telesaade “Inglite aeg” toetas vähiravifondi 128 476 euroga

18. detsembril TV3 eetris olnud “Inglite Aeg” kogus annetusi viiele abivajajale, kellest kahe ravi – pereisa Erik ja vanaema Irene – toetab vähiravifond “Kingitud elu”. Vähihaigete toetuseks lisandub fondi 128 476 eurot, mis kindlustab Erikule ja Irenele hädavajaliku ravi jätkumise.

Tartus elav pereisa Erik on viimastel aastatel kurja kopsuvähi küüsis. Tema ravi haigekassa ei toeta, kuid vähiravifond rahastab seda igakuiselt juba kaks aastat. Ravi jätkub ning toetus kindlustab, et Eriku tütardel Karmelil ja Marionil on jätkuvalt isa ning Margitil abikaasa.

Pärnu vanaema Irene vaevleb viimase staadiumi kopsuvähi küüsis. Tema ravi asus vähiravifond toetama sel sügisel. Naine unistab, et saaks näha oma lastelaste Andri ja Janelle suureks kasvamist ning veeta võimalikult palju täisväärtuslikke päevi oma ainsa tütre Helina kõrval.

“Täname kõiki annetajaid, TV3 meeskonda, kõiki saates osalenud muusikuid, igat panustajat. Üheskoos kinkisite abivajajatele nii hinnalise lootuse ja erilise jõulurahu, aja oma lähedastega ning võimaluse muretult keskenduda tervise hoidmisele ja parandamisele,” ütleb vähiravifondi “Kingitud elu” tegevjuht Katrin Kuusemäe.

TV3 heategevussaade „Inglite aeg“ oli sel aastal eetris juba neljandat korda. Saates laulsid näosaate võitja Valter Soosalu, Karl-Erik Taukar, Tanja Mihhailova-Saar, Getter Jaani, Birgit Sarrap ja Ivo Linna. Saadet juhtis Keili Sükijäinen. Saate eesmärk on koguda annetusi ja toetada konkreetseid inimesi, kelle eluteele on saatus veeretanud raskusi, millest ainult oma jõududega on väga keeruline välja tulla. Tänavuse saatega aidati viit abivajajat.

“Inglite aeg” lõi sel aastal rekordi, kogudes viie abivajaja toetuseks kokku 321 190 eurot. Summa jaguneb võrdselt abivajajate vahel ning Eriku ja Irene toetussummad laekuvad vähiravifondi “Kingitud elu”.

Varem on “Inglite aeg” kogunud annetusi näiteks laste raviks. Silmapaistvam tervenemiselugu oli väikesel poisil Sandril, kes sündis kurdina, kuid tänu keerulisele operatsioonile hakkas kuulma. Hämmastavalt on paranenud väike Karmo, kes raske geneetilise haiguse tõttu veetis suurema osa ajast kipsis, kuid tänaseks päevaks kõnnib poiss omal jalal.

Head Uudised GoodNews