1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Womens Club avaüritus toetas MTÜ Loomuse tegevust
Womens Club avaüritus toetas MTÜ Loomuse tegevust

Womens Club avaüritus toetas MTÜ Loomuse tegevust

MTÜ Loomuse projekt “Olen loomade poolt” tõstab inimeste teadlikkust selliste loomade olukorra kohta, keda kasutatakse karusloomatööstustes, põllumajanduses, katselaborites ja meelelahutuses.

Womens Club hooaja avapidu ööklubis Prive tõi kohale 110 kaunist naist. Mamma toitis oma uute maitsvate salatitega kõhud täis ja Peenjoogivabrik Nudist kostitas naisi rabarberi mulliveiniga ja tegi siidrite joogikoolituse kodumaise toodangu tutvustamiseks, Kaja Kuristik esitles oma Artist moekollektsiooni. Modellidena astusid üles Miss Estonia 1991 Erika Bauer koos oma särava õega.

Hooaja avaüritusel oli külluslik kingikott kõikidele naistele, mis sisaldas: Nano Asia 69,00 euro väärtuses näohoolitsust, Melano sõrmuse kivi väärtusega 20 eurot, Parisax Professional huulepulka väärtusega 12 eurot, Ilusõnumi kutset väärtusega 5 eurot ja Mamma pannkoogid koju kaasa võtmiseks hommikuks mehele ja lastele. Kuna iga naine sai kingikotis ühe Melano sõrmuse kivi, kivi värv oli juhuslik siis selgeltnägija Elena Kanda rääkis, mida üks või teine kivi värv naiste elus tähendab.

Seekordne avaüritus toetas MTÜ Loomuse tegevust loomade kaitseks. Annetused võimaldavad välja anda teabematerjale, tasuda administratiivseid, juriidilisi või muid ekspertkulusid, luua IT-lahendusi ja korraldada üritusi (nt infolauad, seminarid, koolitused, heategevuslikud kontserdid). Annetuste ja oksjoniga koguti 172 eur. Kätlin Rohilaid-Aljaste: „See raha ei ole ülemäära suur, kuid lähtusime põhimõttest, et tee head, siis saad ka vastu!“

Selgeltnägija Elena Kanda poolt oli oksjoniks annetatud rahamantra, mille oksjonil ostis 110 euro eest Erika Kappet ja Glanz&Glamuur panin oksjonile Melano sõrmuse kiviga, mis läks hinna 50 eurot Johanna Maria Metsheinale. Täname naisi toetuse eest! Kohapeal oli näha andmise energia jõudu. Erika Kappet võitis loosis Cutrini juuksehoolduse komplekti ja Johanna Maria Metshein Kroonika aastatellimuse.

Ruumid oli kaunistatud Blummin lilledega ja Celebrate õhupallidega.

Õhtu gurmee-elamuse andis Restoran Kichen Rõõm, kostidades kaheksajalaga. Kõik külalised said lisaks Karina Vausi tehtud piltidele teha Prime Fotoboksis Womens Club logoga pildi.

Järgmised üritused:

19.10.2018 ja õhtut juhib särav meokuningas Zenja Fokin

23.11.2018 ja õhtut juhib šarmantne Hannes Võrno

VAATA GALERIID!

Head Uudised GoodNews