1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Viimsi Invaühing korraldab heategevusballi
Viimsi Invaühing korraldab heategevusballi

Viimsi Invaühing korraldab heategevusballi

SANYO DIGITAL CAMERAViimsi Invaühing korraldab täna õhtul kell 19.00 kaheksandat aastat järjest aastalõpu heategevusballi, et koguda raha vallas elavate erivajadustega laste ning noorukite tegevuste toetamiseks.

Invaühingu juhi Jana Skripnikovi sõnul on puuetega inimesi kõikjal maailmas ja igas ühiskonnakihis. “Puuetega inimeste protsent elanikkonna hulgas on piirkonniti suhteliselt sarnane. Asustuse tihenemisega suureneb ka puuetega inimeste arv. Viimsi valla elanikkond on viimastel aastatel pidevalt kasvanud, seega on ka puuetega inimeste arv suurenenud,” ütles Skripnikov, kelle sõnul on puuetega inimestel õigus jääda oma kohalikku keskkonda ja saada vajalikku abi.

“Sellele lisaks vajavad eriti lapsed individuaalseid teraapiavõimalusi, mida me lisaks valla sotsiaalteenustele oma heategevusliku tegevusega pakkuda püüame. Paljudel peredel, kus kasvamas erivajadusega laps, ei ole lapse erivajadusest tingitud lisakulude tõttu materiaalne toimetulek kerge,” nentis Skripnikov.

Viimsi koolis toimuva aastalõpu heategevusballi õhtujuhid on Maria Listra ja Hanna-Liina Võsa, tantsuks mängib ansambel Karavan. Publiku ette astuvad Anne Veski ja veel mitmed lauljad ning tantsijad.

MTÜ Viimsi Invaühing kuulub tulumaksusoodustusega mittetulundusühingute ja sihtasutuste nimekirja.

Viimsi Valla Invaühing asutati kümme aastat tagasi, et toetada peamiselt Viimsi vallas elavaid puuetega lapsi ja noorukeid, ühendada nende vanemaid ja pakkuda üritusi ning psühholoogilist tuge puuetega inimestele ja nende esindajatele. Invaühing teeb koostööd kohaliku omavalitsusega ja Harjumaa Puuetega Inimeste Nõukojaga.

Head Uudised GoodNews