1. Avaleht
  2. Heategu
  3. „Südamesoov“ aitab vaimupuudega poega kasvatavat üksikisa
„Südamesoov“ aitab vaimupuudega poega kasvatavat üksikisa

„Südamesoov“ aitab vaimupuudega poega kasvatavat üksikisa

Kanal 2 Südamesoov on täna Pärnus ja räägib isadepäeva eel tubli üksikisa loo, kes on alati valmis teisi abistama, kuid vajaks ise samuti tõuget parema elu poole.

Foto: Kanal 2

Andrean ja Ahti on isa ja poeg, kes vaid kahekesi moodustavad väikese perekonna. Ahti ema otsustas poja kasvatamisest loobuda juba pea 10 aastat tagasi ja sellest ajast peale on Andrean pidanud vaimupuudega lapse eest hoolitsemisega üksi hakkama saama. Oma pojale heaks isaks olemine on kuldsete kätega meistrimehe Andreani elu suurim eesmärk. Isegi ehitusel tööl olles on ta alati mõtteis ja juttudes pojaga.

Foto: Kanal 2

Andrean on tagasihoidlik Pärnu mees, kes kunagi ei kurda. Oma väikesest sissetulekust suudab ta igal kuul ikka midagi säästa, et päevinäinud korterit vanas puumajas oma kätega remontida. Isegi kui see tähendab vaid ühe paki voodrilaua ostmist, sest rohkem sel kuul ei jõua. Samas on ta alati valmis kas või tasuta aitama sõpru ja tuttavaid, kui kellelgi veel mõni remonditöö pooleli on. Ühed sellistest sõpradest “Südamesoovile” ka kirjutasid – selleks, et Andreani tema alatise hoole eest tänada ning et üksikisa ja tema kõigest hoolimata rõõmsameelne poeg saaksid seekord talvele julgemalt vastu minna.

Foto: Kanal 2

Isa ja poja igapäev on külmal ajal aasta-aastalt raskem, sest vanade akende vahelt puhub tuul üha kõvemini otse voodisse ja sõbrad külla tulles tihti jopet seljast võtta ei raatsigi. Ise uute akende jaoks raha kogumine võtaks Andreanil aastaid. kuid tuleb välja, et koos sõpradega tegutsedes on võimalik, et lisaks akendele saab korteris ära teha veel palju muudki, mis seekordse isadepäeva selle tööka isa jaoks rõõmsamaks muudaks.

Foto: Kanal 2

„Südamesoov“ teeb heategusid Kanal 2s täna kell 20:00, kohe pärast Reporterit.

Head Uudised GoodNews