1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. AITAME ÜHESKOOS! Heategevusühing “Hea Tegu” kutsub üles toetama suurperede lapsi
AITAME ÜHESKOOS! Heategevusühing “Hea Tegu” kutsub üles toetama suurperede lapsi

AITAME ÜHESKOOS! Heategevusühing “Hea Tegu” kutsub üles toetama suurperede lapsi

Heategevusühing “Hea Tegu” on korraldamas kogupereüritust “Meie Pere Suvelaager 2016” lasterikastele peredele, kus kasvab vähemalt 3 alaealist last. Tegu on ühise põneva suvelaagriga, mis sel korral toimub 24.-25. juulil Kääriku spordikeskuses.

Tänase seisuga on projekti eelarvest puudu veel veidi üle 2 000 euro, et heategijad saaksid tagada kõikide tulijate transpordi kinnimaksmise, majutuse ning toitlustuse kohapeal. Seetõttu on ühing tänulik iga väiksemagi toetuse eest!

24.0 juulil kell 12 algav ja 24 tundi kestev üritus on kõigile tasuta. “Meie pere Suvelaager” on mõeldud lasterikastele peredele üle Eesti. “Suvelaagris ühendame meeldiva tervislikuga ning pakume kõikidele huvilistele võimalust kogu perega koos sportlikult ja lõbusalt oma aega sisustada. Kohapeal on kõigil soovijail võimalus mängida sulgpalli, lauatennist, tennist, võrkpalli, petanki, joonistada, osaleda teatevõistlustel jne. Lisaks eelpool mainitule on väiksematele lastele üritusel ka batuudid ning Xbox mängud,” tutvustab heategevusühing oma ettevõtmist.

Üritusele oodatakse kokku 30 peret, kuni 200 inimest, kellest umbes 150 on lapsed. Toetajate abiga makstakse kinni kõikide perede transpordikulud, toitlustus-, majutus- ning inventarikulud. Projekti kogu eelarve ületab 5 000 euro piiri.

Lisaks eelnevale toimub selle ürituse vältel heategevusaktsioon sõudeergomeetril. Kõik soovijaid saavad ööpäeva jooksul sõuda eraldi märgistatud peasponsori nimelisel sõudeergomeetril, millel iga sõutud meetri eest annetab Heategevusühing “Hea Tegu” 1 sendi liikumisele “Vanem vend, Vanem õde”.
“Pöördume Teie poole palvega võimalusel nimetatud üritust toetada. Koostöös Eesti Päevalehega saame pakkuda tänutäheks Teie logo avaldamist Eesti Päevalehes, kus on tellitud lehekülje suurune reklaampind, ja loomulikult ka meie kodulehel, suvelaagri ürituse lehel,” teatab ühing. “Teie kaasabil õnnestub meil kindlasti kohale tuua osalejaid kõikjalt Eestist. Igasugune toetus on abiks!”

Alates 1. juulist 2014 on heategevusühing “Hea Tegu” tulumaksusoodustusega mittetulundusühingute ja sihtasutuste registris. Lisaks ülalmainitule on ühingu üks suuremaid projekte “Hea Tegu kirjastus”, mis on loodud eesmärgiga toetada ja aidata noorkirjanikke nende esimestel sammudel kirjandusmaastikul.
Täpsem info leiab SIIT!
Head Uudised GoodNews