1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. AITAN EESTIT I Noored üritavad muuta heategevuse Eestis populaarsemaks, et abi jõuaks kõigile abivajajateni
AITAN EESTIT I Noored üritavad muuta heategevuse Eestis populaarsemaks, et abi jõuaks kõigile abivajajateni

AITAN EESTIT I Noored üritavad muuta heategevuse Eestis populaarsemaks, et abi jõuaks kõigile abivajajateni

22.-29. mail kuulsid paljud oma uksele koputust – vabatahtlikud tudengid üle Eesti koputasid heade inimeste ustele, kuid eelkõige südametele, et koguda annetusi Aitan Eestit MTÜ kaudu mitmetele väiksematele heategevusorganisatsioonidele nagu Doktor Kloun MTÜ, Naerata Ometi MTÜ ja paljud teised. Annetuste abil võimaldatakse muu seas tuge perevägivalla all kannatanutele, aidatakse Eesti sünnitusmajadele soetada uusi innovaatilisi seadmeid ja tuuakse nii mõnigi naeratus haiglas viibivate laste näole.

Foto: Pixabay

Abi neile, kes ise enda eest seista ei jõua

Ettevõtlikud ja suure südamega tudengid viisid paljudesse Eesti peredesse teadmise, idee ja mõtte, kuidas aidata neid, kes ise enda eest seista ei jõua. Noored, kes eestimaalaste ustele koputasid, usuvad, et väikesest teost saab alguse midagi suurt ning ühisel jõul on võimalik korda saata imesid.

Eesmärgiks on noortel muuta heategevus läbi püsiannetuste Eestis populaarsemaks, efektiivsemaks ja mõjusamaks, et aidata inimestel aidata teisi. “Usume, et Eesti ja eestlased on valmis toetama neid, kes seda kõige rohkem vajavad!” ütlevad nad.

Foto: Shutterstock.com

Tänapäeva noored tunnevad, et ei pea valima enda ja teiste heaolu vahel – aidata saab paljudel viisidel

Eesti unistus on pikalt olnud jõuda võimaluste poolest tõeliselt Lääne-Euroopaga samale tasemele. Kunagi pole elu täiuslik ja alati on, mida tarvis muuta, mis võiks olla teisiti ja neid, kes kannatavad ebaõiglaselt. Siiski tõdevad noored, et on samm-sammult näinud elu paranemist! “On nii palju, mille eest olla tänulik! Elame riigis, mis on järjest turvalisem, ligipääs haridusele ja tervishoiule üha parem, palgatase tõuseb ning suur osa inimestest ei pea mõtlema vaid sellele, kuidas homme toitu lauale saada. Meie kultuur on rikas, meie ideed maailmatasemel!” ütlevad nad.

Autor ja investor Jaak Roosaare on öelnud, et annetab hea meelega, kuid mõnikord on raske teha parimat valikut, kus raha tõesti abivajajani jõuaks. “Tore, et Aitan Eestit pakub sellist võimalust! Mina olen perega püsiannetaja!” ütleb ta.

Naiste Tugi- ja Teabekeskuse tegevjuht Pille Tsopp-Pagan on tänulik, et töötatakse ka selliste organisatsioonidega, mis ei tegele ainult juba tekkinud probleemide lahendamisega, vaid aitavad neid ka ära hoida!

Foto: Shutterstock.com

Kuidas sina saad aidata? Annetuse saab teha: 

  • Aitan Eestit MTÜ
    EE567700771006208805

Rohkem infot leiab Aitan Eestit kodulehelt

Head Uudised GoodNews