1. Avaleht
  2. Heategu
  3. Alates järgmisest nädalast pakub Lidl esmaspäeviti eakatele soodustust
Alates järgmisest nädalast pakub Lidl esmaspäeviti eakatele soodustust

Alates järgmisest nädalast pakub Lidl esmaspäeviti eakatele soodustust

Soodustused kehtivad valitud toodetele, mille hulgas on näiteks kõik Lidli pagaritooted, Gelatelli jäätised, W5 kodutarbed, Cieni hügieenitooted, Saguaro maitseveed ja Sweet Corneri maiustused.

Foto: Freepik

„Kaks ja pool aastat Eestis on meile selgelt näidanud, et üle 60-aastased moodustavad olulise osa meie klientuurist. Samas on nad on hinnatundlik kliendisegment ja meil on nüüd hea meel anda neile veelgi põhjust meie poode külastada. Praegusel hinnatundlikul ajal loeb iga sent ja edaspidi saame eakatele pakkuda leevendust igapäevaostude tegemisel ning oma niigi häid hindu veelgi allapoole tuua,“ seletas Lidl Eesti kommunikatsioonijuht Katrin Seppel.

Praegusel hinnatundlikul ajal loeb iga sent ja edaspidi saame eakatele pakkuda leevendust igapäevaostude tegemisel ning oma niigi häid hindu veelgi allapoole tuua.

Soodustuste saamiseks ei pea üle 60-aastane klient omanik tegema midagi enamat kui näitama kassas isikut tõendavat dokumenti. Soodustustega toodete lihtsamaks leidmiseks on poodides märgistatud need tootekategooriad, millele eakate soodustus kehtib. Soodustusega saab ostelda ka Lidli iseteeninduskassades, mis järk-järgult jõuavad sügise jooksul kõikidesse Lidl Eesti poodidesse.

Head Uudised GoodNews