1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Carolin Illenzeeri Fondi esimene stipendium
Carolin Illenzeeri Fondi esimene stipendium

Carolin Illenzeeri Fondi esimene stipendium

OravIlves_20140106Carolin Illenzeeri Fond korraldab täna õhtul rahvusooper Estonia teatrisaalis tuluõhtu. Esiettekandele tuleb Andrus Kivirähki etendus „Orav ja Ilves“.

Peale etendust toimuval vastuvõtul antakse välja Fondi esimene stipendium. Stipendium antakse välja koostöös Kanada heategevusorganisatsioonidega EERO (Estonian Ecumenical Relief Organization) ja AKEN (Akadeemilised Kanada Eesti Naised).

Annetusi Eesti eest võidelnud sõdurite laste toetamiseks saab teha fondi arvelduskontole 17002982685(Nordea pank).

Sihtasutus Carolin Illenzeeri Fond on heategevuslik sihtasutus, mis toetab teenistuses langenud või raskelt vigastada saanud Eesti kaitseväelaste lapsi. Fond lähtub oma tegevuses hoolivusest ja heast tahtest, selleks, et aidata katta Eesti eest võidelnud kaitseväelaste laste koolituskulusid ja toetada nende huvitegevust.

Heategevuslikule fondile nime andnud Carolin Illenzeer on operatsioonil Iraagi Vabadus 2004. aastal langenud vanemveebel Arre Illenzeeri tütar. Isa nägi Carolini vaid üks kord, 2004. aasta suvel pärast tütre sündi operatsioonipiirkonnast kodus puhkusel käies. Fondi asutasid Eesti NATO Ühing, Reservohvitseride Kogu ja MTÜ OSMTH (kristlikke ohvitsere ühendav organisatsioon).

Head Uudised GoodNews