1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Credit24 öövollel koguti istevõrkpalluritele 1200 eurot
Credit24 öövollel koguti istevõrkpalluritele 1200 eurot

Credit24 öövollel koguti istevõrkpalluritele 1200 eurot

Reede õhtul Kalevi Spordihallis toimunud Credit24 Öövollel võistles enam kui 100 võrkpallisõpra, kelle seas oli nii tuntud Eesti muusikuid, näitlejaid, lauljaid, poliitikuid, sportlasi, treenereid, ajakirjanikke kui harrastusvõrkpallureid.

Meeleolukat võistlust vaatama tulnud pealtvaatajate ja võistlejate abiga koguti istevõrkpallurite toetuseks loterii ning oksjoniga 1200 eurot.

Ivar Liiv, Istevõrkpalli Klubi IVK Tallinn üks eestvedajatest tänas kõiki, kes Credit24 Öövollel nende klubi toetasid.

“Meil on hea meel, et võrkpall ja istevõrkpall teineteist leidsid ning istevõrkpall seekord toetamiseks välja valiti. Lisaks rahalisele abile, on meile suureks toeks ka avalik tähelepanu, sest aastatega on ala populaarsus langenud,” tõdes Liiv.

“Olime aastaid klubi, kes koondas enda all mängijaid üle vabariigi – Haapsalust, Türilt, Viljandist ja teistest paikadest. Hetkel oleme oma tegemistes põhiliselt Tallinna kesksed ning istevõrkpalli harrastajaid on 15 ringis. Kes on katkestanud harrastamise töö, kes vanuse pärast, kes muudel põhjustel ja uusi harjutajaid pole viimastel aastatel juurde tulnud,” selgitas ta.

“Üldpilt olukorrast siiski nii halb pole, sest me pole hetkel endale ka suuri eesmärke seadnud. Need, kes koos käivad, teevad ala isuga. Käime turniiridel Soomes ja Lätis ning korraldame ka ise. Loomulikult ootame enda sekka kõiki huvilisi nii liikumispuudega kui ka terveid võrkpalliharrastajaid,” lisas Liiv.

Credit24 Öövollel astus vastamisi 12 võistkonda, millest rahvaliiga 3 mees- ja 4 naiskonda loositi välja Credit24 Rahvaliiga 2013/2014 hooajale registreerinud tiimide seast. Credit24 Öövolle mängiti kolmes alagrupis. Grupis A osalesid Eesti Staarid, Eesti Spordiajakirjanikud, Eesti Riigikogu ja RedMoto krossiklubi. Teistest parem oli Eesti Riigikogu meeskond, kes võitis Eesti Staare tulemusega 25:21, kes võitis ka alagrupi. Kolmanda, neljanda koha heitluses alistas RedMoto mehed ajakirjanike tiimi. B-alagrupis osalesid Credit24 Rahvaliiga 3 meeskonda ja Schenker Liiga treenerid. Võidu kindlustas endale Schenker Liiga treenerid. C-alagrupis võistles 4 Credit24 Rahvaliiga naiskonda, kellest võidu viis koju Kiili naiskond. Lisaks istusid palliplatsil vastamisi ka istevõrkpallurid ja Tallinna Selver võrkpalliklubi pallurid. Istevõrkpalli harrastajad võitsid seisuga 21: 16 Selver Tallinna võrkpallureid.

Oma panuse isevõrkpallurite toetuseks andsid palliplatsil Märt Agu (koreograaf), Märt Avandi (näitleja), Venno Loosaar (näitleja), Argo Ader (treener ja kulturist), Marko Kiigajaan (võistlustantsutreener), Rolf Roosalu (laulja), Katrin Väli (aeroobikatreener), Uku Suviste (laulja), Risto Mätas (Eesti odaviske meister), Hanno Pevkur (justiitsminister), Rannar Vassiljev (riigikogu liige), Rainer Vakra (riigikogu liige), Remo Holsmer (riigikogu liige), Indrek Saar (riigikogu liige), Tiit Kõiv (riigikogu valveteenistuse juht), Ilmar Ojase (endine olümpiaujuja), Toomas Triisa (Dakar Eesti rallitiimi sõitja), Indrek Raadik alias Summer (laulja), ajakirjanikud Mariel Gregor, Pärt Talimaa, Peep Pahv, Steiv Silm, Kerli Dello, jpt.

Külalised ja ka mängijad said ürituse jooksul soetada 3 eurot maksva loteriipileti ning osaleda heategevuslikul oksjonil, mille tulu läheb Istevõrkpalli Klubile IVK. Kokku koguti istevõrkpallurite heaks 1200 eurot.

Head Uudised GoodNews