1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Eesti Lasterikaste Perede Liit ja Director Meedia pakuvad võimalust annetada lasterikastele peredele tasuta ajakirju
Eesti Lasterikaste Perede Liit ja Director Meedia pakuvad võimalust annetada lasterikastele peredele tasuta ajakirju

Eesti Lasterikaste Perede Liit ja Director Meedia pakuvad võimalust annetada lasterikastele peredele tasuta ajakirju

Eesti Lasterikaste Perede Liit ja Director Meedia pakuvad võimalust annetada lasterikastele peredele tasuta ajakirju1Eesti Lasterikaste Perede Liit (ELPL) ja kirjastus Director Meedia alustasid Eestis esmakordse tellimiskampaaniaga, mille eesmärk on pakkuda lasterikastele peredele tasuta ajakirju Director, Psühholoogia Sinule ja Inseneeria. Ajakirju saavad suurperedele kinkida tellijad, kui tasuvad lasterikaste perede eest täiendavalt 15 eurot.

„Suurperedes on iga euro arvel ning nende toetamine ka vaimse toega on erakordselt oluline,” ütles ELPLi president Aage Õunap.

„Kõik kolm ajakirja on silmaringi laiendavad ja korrastavad omal moel maailma. Loodan, et paljud nende ajakirjade lugejad panustavad ka meie kampaaniasse hea meelega,” lisas Aage.

„Huvi lugemise vastu saab alguse ema-isa poolt loetud unejuttudest. Lapsepõlves alguse saanud lugemisharjumused annavad inimesele oskused, millest on kasu terve elu,” rääkis Aage Õunap.

Eesti Lasterikaste Perede Liit ja Director Meedia pakuvad võimalust annetada lasterikastele peredele tasuta ajakirju„Seetõttu on käesolev algatus igati tähenduslik, toetades noorte igakülgset arengut ning avardades  vanemate silmaringi. Liit garanteerib ajakirjade jõudmise peredeni ning poolte soovil saame sõbrapered ka omavahel kokku viia,”
lisas ta.

„Annetamine on lihtne – kui ajakirjade tellija lisab oma tavapärase tellimuse hinnale viisteist eurot, saab sama ajakirja terveks aastaks ka seda ajakirja soovinud lasterikas pere,“ selgitas Director Meedia juhataja Taivo Paju.

„Aga kahtlemata võidavad ka annetajad – iga heategu muudab heategija paremaks ja helgemaks inimeseks,” lisas Paju.

Rohkem infot leiab kampaania kohta veebruari ajakirjades, tellimislehel www.director.ee/telli või telefonil 625 1859.

Head Uudised GoodNews