1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Endover Kinnisvara annetas abivajavatele lastele üle 14 000 euro
Endover Kinnisvara annetas abivajavatele lastele üle 14 000 euro

Endover Kinnisvara annetas abivajavatele lastele üle 14 000 euro

Endover Kinnisvara annetas lastele suunatud heategevuslikele organisatsioonidele 14 275 eurot. Heategevusliku fondi, kellele kinnisvaraarendaja iga detsembris müüdud korteri pealt 1000 eurot annetas, said koduostjad ise valida.

Heategevuskampaania sihtgrupiks olid laste ja noortega tegelevad organisatsioonid ning koduostjad said valida kolme fondi vahel: Minu Unistuste Päev SA, Dharma SA ja MTÜ Laste ja Noorte Kriisiprogramm. Lisaks annetati lastele ka ettevõtte jõulukinkide jaoks mõeldud raha ning korraldati Facebooki hääletus, kus üks hääl võrdus ühe euroga.

„Soovisime siduda häid müügitulemusi heategevusega, aidates neid, kes tõeliselt abi vajavad,“ sõnas Endover Kinnisvara juhatuse liige Robert Laud. „Tahtsime teha organisatsiooniga ühe suure heateo ühiskonna kõige nõrgematele liikmetele, lastele. Ka Endoveri töötajatel on palju lapsi ning seega on just laste aitamine meile väga hingelähedane.“

Foto: Ardo Kaljuvee
Foto: Ardo Kaljuvee

SA Dharma patroon Urmas Sõõrumaa oli annetust kätte saades positiivselt üllatunud. „Kui sain teada, et Dharmale annetatakse üle 5000 euro, siis see äratas mind kohe meeldivalt üles. Iga uus algatus, mis heategevusele avalikku tähelepanu suunab, on alati teretulnud. Lastele suunatud abi üle on mul alati väga hea meel,“ lausus Urmas Sõõrumaa.

MTÜ Laste ja Noorte Kriisiprogrammi tegevjuhi ning traumaterapeudi Maire Riisi sõnul on traagilist sündmust või leina kogenud laste suurimaks tänuks see, kui nad julgevad uuesti naerda, unistada ja soovida. „Selle annetusega saame kaetud ühe nädalavahetuse toitlustuse ja majutuskulud 40 lapsele. Tegutseme täna juba 22. aastat ning oleme aidanud üle 1000 lapse – noorte endi sõnul annab meie tegevus neile palju jõudu, mida nad raskel ajal väga vajavad. Oleme annetuse üle väga tänulikud,“ ütles Maire Riis.

„Kahjuks on Eesti heategevuslikel organisatsioonidel väga vähe rahalisi vahendeid ning lisaks konkureeritakse ka omavahel, sest riik on väike,“ ütles Minu Unistuste Päev SA kaasasutaja Marianne Bruhn. „On hea, et ettevõtted leiavad täiendavaid rahalisi vahendeid, et toetada heategevuslike organisatsioonide tegevust. Üheskoos jõuame kaugemale ja teeme suuremaid tegusid,“ lisas Marianne Bruhn. Minu Unistuste Päev SA aitab ellu viia raskelt või krooniliselt haigete laste unistusi ning selleks annetati fondile ligi 7000 eurot.

VAATA GALERIID!
Fotod: Ardo Kaljuvee

Head Uudised GoodNews