1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Endover Kinnisvara tegi suurannetuse rohkem kui sajale abivajavale lapsele
Endover Kinnisvara tegi suurannetuse rohkem kui sajale abivajavale lapsele

Endover Kinnisvara tegi suurannetuse rohkem kui sajale abivajavale lapsele

Juba kolmandat aastat järjest tegi Endover Kinnisvara suurannetuse lastele suunatud heategevustele. Iga detsembris müüdud korteri pealt pani Endover välja 1000 eurot ning lisaks korraldati kampaania sotsiaalmeedias. Kokku koguti 15 807 eurot, tänu millele saab Eestis abi üle 100 haige, majanduslikult vähekindlustatud või riskigruppi kuuluva lapse.

„Soovime siduda ettevõtte häid müügitulemusi heategevusega, et abi jõuaks sinna, kus sellest kõige enam puudus on,“ sõnas Endover Kinnisvara juhatuse liige Robert Laud. „Tahtsime teha ühe suure heateo ühiskonna kõige nõrgematele liikmetele, lastele. Ka Endoveri töötajatel on palju lapsi ning seega on just laste aitamine meile väga hingelähedane.“

Foto: Marten Merila

Heategevuskampaania sihtgrupiks olid laste ja noortega tegelevad organisatsioonid ning koduostjad said ise valida kolme erineva fondi vahel: Minu Unistuste Päev SA, Päikeselaager ja MTÜ Laste ja Noorte Kriisiprogramm. Lisaks annetati lastele ka ettevõtte jõulukinkide jaoks mõeldud raha ning korraldati Facebooki hääletus, kus üks hääl võrdus ühe euroga. Nii kujunes annetussummaks 15 807 eurot. Aasta varem pani Endover välja võrdväärselt suure summa 14 275 eurot.

Foto: Marten Merila

Tallinn Reval Rotary Klubi heategevusliku projekti Päikeselaager president Marina Pilv on tänulik, et osatakse märgata ja aidata just neid, kes seda tõeliselt vajavad. „Endoveri abiga saavad 28 vähekindlustatud perede last kogeda elamusterohket suve,“ lisas Marina Pilv. Päikeselaagrile annetas Endover kokku 3092 eurot.

Foto: Marten Merila

„Juba teist aastat järjest suutis Endover meid heas mõttes üllatada ja ületada kõiki ootusi! Eriti rõõmsad oleme selle üle, et antud heategevusliku kampaania raames andsid paljud inimesed oma otsustava hääle just Minu Unistuste Päeva toetuseks,” ütles Minu Unistuste Päev SA tegevjuht Kristiina Gabor-Mägi. „See on märk sellest, et eestlastele läheb korda haigete laste emotsionaalne tervis. Usume, et iga unistus võib teha imet!” Minu Unistuste Päev aitab täita raskelt või krooniliselt haigete laste unistusi ning selleks annetati fondile 8614 eurot.

MTÜ Laste ja Noorte Kriisiprogrammi tegevjuht ning traumaterapeut Maire Riis tõdeb, et kogenud grupijuhtide juhendamisel ning eakaaslaste toel õpivad lapsed kohanema muutustega iseendas ja suhetes ning paremini toime tulema uues elusituatsioonis. „Selle aasta Endoveri toetusega saame tasuda kuni 13 lapse laagri majutus-, toitlustus- ja transpordikulud.“ Ta lisab, et see toetus lubab abivajavatele lastele pakkuda lisaks suvelaagrile ka vahvaid elamusi väljaspool laagrit.

Head Uudised GoodNews