1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. FOTOD I Heategevuslikul kontserdil “Laulud sõdurile” osalesid president ja paremik Eesti lauljaid
FOTOD I Heategevuslikul kontserdil “Laulud sõdurile” osalesid president ja paremik Eesti lauljaid

FOTOD I Heategevuslikul kontserdil “Laulud sõdurile” osalesid president ja paremik Eesti lauljaid

Heategevuslik kontserdil „Laulud sõdurile“ esinesid Karl-Erik Taukar, Siiri Sisask, Getter Jaani, Grete Paia, Jaagup Tuisk, Inger, Merilin Mälk ja Eneli Lepik. Teenistuses langenud ja vigastada saanud kaitseväelaste laste toetuseks loodud Carolin Illenzeeri Fondi heategevuslik kontsert „Laulud sõdurile“ jõuab publikuni esmaspäeval, 22. juunil kell 20.00 Kana 2 vahendusel.

Foto: Jelena Rudi

Heategevusliku kontserdiga kogutud annetustega toetab Carolin Illenzeeri Fond raskelt vigastatud või teenistuses langenud kaitseväelaste laste haridusteed ning huvitegevust. Sel aastal juba üheksandat korda toimuv kontsert salvestati 18. juunil Tapa kinnises sõjaväelinnakus. Kontserdil osalesid Vabariigi President, kaitseminister ja kaitseväe juhataja ning Eesti kaitseväelased ja liitlassõdurid. Muusikuid saatis Eesti Kaitseväe orkestri rockbänd koos puhkpillikvintetiga, dirigent Teet Raik. Esitamisele tulid nii lauljate enda lood kui ka palad meie laiast muusikavaramust.

Foto: Jelena Rudi

Kontsert jõuab kõigi eestlasteni 22. juunil kell 20.00 ja 23. juunil kell 12.00 läbi Kanal 2 ning on kättesaadav ka vabalevis.

Carolin Illenzeeri Fond kutsub inimesi üles toetama lapsi helistades fondi annetustelefonidele. Üheksa tegevusaasta jooksul on pered tänu fondi toetustele saanud tuge oma laste ülikooli saatmisel, hobidega tegelemisel ning kooliaasta alguse puhul. Fond on saanud oma nime 2005. aastal välismissioonil Iraagis langenud vanemveebel Arre Illenzeeri tütre Carolini järgi.

Foto: Jelena Rudi

Annetustelefonid on avatud juba nüüd numbril 900 6705 annetades 5 eurot, numbril 900 6715 annetades 15 eurot ja numbril 900 6735 annetades 35 eurot.

GALERII: JELENA RUDI

Head Uudised GoodNews