1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. FOTOD I “Laulud sõdurile” salvestusel osalesid peaminister, kaitseminister ja kaitseväe juhataja
FOTOD I “Laulud sõdurile” salvestusel osalesid peaminister, kaitseminister ja kaitseväe juhataja

FOTOD I “Laulud sõdurile” salvestusel osalesid peaminister, kaitseminister ja kaitseväe juhataja

8. juunil salvestati Mereväe Miinisadamas heategevuslik kontsert „Laulud sõdurile”, mis publikuni jõuab 22. juunil Kanal 2 ja Postimehe vahendusel.

Kontserti, millega Carolin Illenzeeri Fond kogub raha raskelt vigastatud või teenistuses langenud kaitseväelaste laste toetamiseks, austasid kohalolekuga peaminister Kaja Kallas abikaasa Arvo Hallikuga, kaitseminister Kalle Laanet ja kaitseväe juhataja Martin Herem. Kontserti said nautida ajateenijad vahipataljonist ja mereväest ning liitlassõdurid.

“Eesti mehed ja naised seisavad kaitseväe ridades meie riigi ja liitlaste eest. Meie tänuvõlg neile on hoolt kanda, et teenistuses vigastatud või langenud kaitseväelaste lapsed tunneksid ühiskonna tuge,” märkis peaminister Kaja Kallas.

Kontserdil olid laval Eesti parimad muusikud: Tanel Padar, Liisi Koikson, Marko Matvere, Jüri Pootsmann, Elina Born, Toomas Uibo, Eleryn Tiit ja Kéa. Kümnendat korda osales sündmusel kaitseväe orkester, dirigendiks Teet Raik. Õhtujuhid olid Eesti Noorsooteatri näitleja Kaisa Selde ja muusik René Puura. Kontserdi lavastas Alo Puustak. Miinisadamasse ehitatud lavale lisas eripära mereväe staabi- ja toetuslaev Vambola.

Annetustelefonid on avatud juba nüüd:

900 6705 – 5 eurot
900 6715 – 15 eurot
900 6735 – 35 eurot

Fondi pangakonto:

SA Carolin Illenzeeri Fond
IBAN: EE687700771001314163

Head Uudised GoodNews