1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. FOTOGALERII I Soome suunamudijad käisid Tallinnas heategevuslikul pokkeriturniiril
FOTOGALERII I Soome suunamudijad käisid Tallinnas heategevuslikul pokkeriturniiril

FOTOGALERII I Soome suunamudijad käisid Tallinnas heategevuslikul pokkeriturniiril

Juulis väisasid Soome meelelahutustegelased üle pika aja taas Tallinna, et osa võtta Olympic Park kasiinos toimunud heategevuslikust pokkeriturniirist. Võiduraha annetati heategevuseks. Üritust juhtisid endine Vormel 1 sõitja Mika Salo ning Olympic Entertainment Group turundus- ja müügijuht Marko Arpiainen. Heategevuslikul pokkeriturniiril osalesid Soome suunamudijad DJ Suvi Pitkänen, Miss Finland Sara Chafak, laulja ning modell Marika Fingerroos ja telemaailmast teada- tuntud Jethro Rostedt, kes ka turniiri lõpuks võitis.

“Võitsin tänu oskustele, aga ennekõike ikka õnnele. Peaasi, et kasum läheks hea eesmärgi tarvis,” rääkis mitmest Soome telesaatest tuntud Jethro Rostedt, kelle jaoks pokker on harrastus ning mees on käinud seda ka varasemalt Tallinnas mängimas. Pokkeri kui meelelahutusega olid kokku puutunud varasemalt ka teised turniiril osalenud Soome kuulsused. Marko Arpiainen rääkis, et pokkeri juures ongi põnev see, et oskusliku pokkerinäoga võid bluffida kogu lauda. See õnnestus turniiri ajal väga hästi Suvil, kes Jethrole tugevat konkurentsi pakkus.

Kõik osalenud tõdesid, et tegemist oli mõnusa õhtuga, kui üle pika aja sai jälle kokku tulla ning koos aega veeta. Seda enam, et heategevusliku pokkeriturniiri kohaks oli prestiižse hotelliga sama hoonet jagav kasiino, mis oli ka Hollywoodi filmi Tenet üks võttepaiku.

VAATA FOTOÜLEVAADET! 

Head Uudised GoodNews