1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. GALERII! KarvaBallil koguti raha varjupaikadele ja esitleti uut loomasõprade suhtluskeskkonda Loom24
GALERII! KarvaBallil koguti raha varjupaikadele ja esitleti uut loomasõprade suhtluskeskkonda Loom24

GALERII! KarvaBallil koguti raha varjupaikadele ja esitleti uut loomasõprade suhtluskeskkonda Loom24

Foto: Joosep Soorsk
Foto: Joosep Soorsk

Eile toimunud meelelahutuslikul heategevusõhtul KarvaBall koguti raha Viru ja Võru loomade varjupaikade kliinikuruumide väljaehituseks ning lansseeriti loomasõprade suhtluskeskkond Loom24, mis on nüüd kõigile loomasõpradele ja nende lemmikutele avatud.

Heategevuslikul õhtul lõid kaasa mitmed tuntud loomasõbrad: Marek Sadam, Maia Vahtramäe, Grete Paia ja Kirstjan Kasearu. Lisaks kolmekäigulisele õhtusöögile said külalised osa oksjonitest, loosidest ning heast muusikast.

KarvaBallil õnnestus varjupaikade arenduseks koguda õhtu jooksul 2500 eurot. Varjupaikade MTÜ turundusjuhi Mari Hagi sõnul on see oluliseks panuseks veterinaariruumide valmimisse. “Ma siiralt tänan kõiki osalejaid ja nende huvi varjupaikade arendusse. Uued ruumid, kus on hea varjupaika saabuvatele loomadele arstlikku läbivaatust teha, on plaanis ehitada selle aasta teises pooles,” tutvustab Hagi Varjupaikade MTÜ plaane.

Foto: Joosep Soorsk
Foto: Joosep Soorsk

Eilsel heategevusõhtul avati ametlikult loomasõprade portaal Loom24, mis teeb tihedat koostööd varjupaikadega. “Meie koos teiste Eesti varjupaikadega lisame sinna jooksvalt varjupaigaloomade kuulutusi ning lemmikut otsival inimesel on hea võimalus loomadega esmane tutvus teha veebilehe vahendusel,” selgitab Mari Hagi koostööd Loom24-ga.

Foto: Joosep Soorsk
Foto: Joosep Soorsk

Loomaomanikele mõeldud portaali teeb eriliseks see, et ühte kohta koondatud kõik loomasõbrale vajalik: suhtlus, kuulutuste jätmise võimalus ja tooted-teenused. “Tegemist on loomasõprade suhtluskeskkonnaga, kuhu on teretulnud kõik loomaarmastajad, et oma lemmikute pilte jagada ja teiste omi jälgida,” tutvustab üks Loom24 eestvedajatest Marten Merila värske veebikeskkonna võimalusi. “Aasta aega valminud portaal on nüüd avatud, kuid edasiarendustega muidugi jätkame. Seega oleme tänulikud igasugusele tagasisidele, et Loom24 keskkonda koos kasutajatega veelgi paremaks luua,” kutsub Merila üles mõtteid vahetama.

VAATA GALERIID!
Fotod: Joosep Soorsk

Head Uudised GoodNews