1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. GALERII! „Naabrist parem“ osalejad üllatasid Tallinna loomade varjupaika
GALERII! „Naabrist parem“ osalejad üllatasid Tallinna loomade varjupaika

GALERII! „Naabrist parem“ osalejad üllatasid Tallinna loomade varjupaika

Võistlus parima korteri nimel saates „Naabrist parem“ on jõudnud finaalini. Naabrid on oma korteritega jõudnud lõpule ning kuna võtmed on saatetegijate kätte antud, kuid aega kolmapäevase finaalini veel mõni päev, otsustasid osalejad rõõmustada Tallinna loomade varjupaika ning ehitada neile vajaminevad kassimajad ja -puud.

Saarlased Siret ja Ardo ehitasid kassidele väga uhke roosa ronimispuu, mille üle varjupaik väga suurt rõõmu tundis. Ka kassid ei jäänud ükskõikseks – puu leidis kohe mitu huvilist, kes uudistama tulid. Nunnu hipsteripaar Helen ja Karl-Sander olid ehitanud kassidele suure ja avara kassimaja, kus kõikidele kassidele on isegi oma aken! Kui maja kassituppa viidi, oli tung nii suur, et kehtis reegel – kes ees, see mees. Fitnesspaar Rasmus ja Elina olid ehitanud toreda kassimaja koos kraapimispuuga ning tinderipaar Renate, Karel ja pisike Brandon üllatasid varjupaika lausa kahe kassimajaga.

Kuna paljudel naabritel oli see esimene külaskäik Tallinna loomade varjupaika, olid emotsioonid laes. Pisipõnn Brandon leidis endale parima sõbra pisemate loomade puurist – talle tegi tohutult rõõmu jänestega mängimine. Rasmus ja Elina loodavad aga, et nende südame võitnud 3-kuune kutsikas Sean leiab endale ruttu kodu. Helen ja Karl leidsid aga kassitoast endale mitu uut sõpra, kellele hoitakse koos pöialt, et nad kiiresti hea kodu leiaks. Üheks lemmikuks osutus nimetu noor halli värvi isane kass, kellele meeldib tohutult laiselda ja kallistusi nautida. Siret ja Ardo koos oma lastega leidsid endale väga palju lemmikutest sõpru. Sireti suur lemmik oli 7-aastane koer Semu, kes paistis silma oma ülisõbraliku loomu poolest – ta sai läbi nii suurte kui ka väikestega, noorte ja vanadega ning suhtus ka rahulikult teistesse loomadesse. Ardole pakkus suurt rõõmu aga 1-aastane koer Snuvi, kes on aktiivne ja lõbus noor koer ning paistab silma sellepoolest, et on üleni valge, aga üks kõrv on musta värvi!

Vaata suurt galeriid, kuidas naabrid varjupaiga loomi üllatasid! Kõik piltidel olevad loomad otsivad endale head kodu – rohkem informatsiooni leiab SIIT või kirjutades e-mailile  tallinn@varjupaik.ee

VAATA GALERIID!

« kohta 3 »
Head Uudised GoodNews