1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. GALERII! TV3 ja “Suvised Seitsmesed” teevad kaasa heategevusprojektis “Maalides head”!
GALERII! TV3 ja “Suvised Seitsmesed” teevad kaasa heategevusprojektis “Maalides head”!

GALERII! TV3 ja “Suvised Seitsmesed” teevad kaasa heategevusprojektis “Maalides head”!

Alates tänasest hoiavad TV3 “Suvised Seitsmesed” televaatajaid kursis heategevusprojekti “Maalides head” tegemistega, mis kulmineeruvad 6. oktoobril suure näituse ja oksjoni avapauguga. Igal nädalal näitavad „Suvised Seitsmesed“ lugusid sellest, kes kuulsatest Eesti staaridest on oma maali oksjonile pannud.

Projekti eestvedajateks on kolm keskkoolitüdrukut, Marianne Tamm, Annabell Sarapuu ja Maarja-Liis Uri. Käesoleva aasta teema on ”Minu unistuste Eesti”. Projekti mõte on innustada tuntud Eesti inimesi maalima pilte ja panna need heategevusoksjonile. Tulu annetatakse vabatahtlike tegevusel loodud ning toetajate rahastusel baseeruvale heategevusfondile Minu Unistuste Päev, mis viib ellu raskelt või krooniliselt haigete laste unistusi.

Projekti eestvedaja Marianne Tamm tegutseb ka ise Minu Unistuste Päeva vabatahtlikuna ning teab hästi, kuidas väikene heategu võib olla kellegi jaoks suureks toeks või isegi elumuutev. „Meie eesmärk on aidata lapsi, kes peavad haiguse tõttu veetma oma päevi haiglaseinte vahel või tarbima igapäevaselt ravimeid. Oma projektiga saame toetada Minu Unistuste Päeva organisatsiooni, et nemad saaksid omakorda täide viia rohkemate laste unistusi,“ sõnab neiu.

Noored on jõudnud maalimisega TV3 majja, seega saab projektiga igapäevaselt kursis olla TV3 Play videoportaali kaudu.

„Soovime oma tegevusega olla ka väärikaks eeskujuks Eesti noortele, näidates, kuidas ise midagi põnevat ja vajaliku teha. Ja näidata noortele, et kõik on võimalik, kui ise pingutad. Tahame tähelepanu juhtida, et neid lapsi, kes vajavad oma ellu rohkem rõõmu ja hingejõudu, ei ole kahjuks vähe,“ kommenteerib Tamm.

Soovime oma tegevusega olla ka väärikaks eeskujuks Eesti noortele, näidates, kuidas ise midagi põnevat ja vajaliku teha.

Selle aasta maalijateks on Karin Rask, Eda-Ines Etti, Stig Rästa, Henri Karpov, Sünne Valtri, Merilin Taimre, Kaisa Selde, Laura Põldvere, Getter Jaani, Kaja Kallas, Hanna-Liina Võsa, Hanna Martinson, Anne Veski, Ott Lepland, Uudo Sepp, Jüri Pootsmann, Raivo E. Tamm, Liisa Leetma, Kadri Rämmeld, Luisa Rõivas, Mailis Reps ja Krista Lensin.

6. oktoobril on võimalik kõiki maale uudistama tulla Eesti Rahvamuuseumisse, kus on võimalik kõiki maale endale soetada ning nautida toredat kontserti. Kauneid maale, videolugusid ja lisainfot leiab aadressilt: uudised.tv3.ee/maalides-head.

VAATA GALERIID!

« kohta 2 »
Head Uudised GoodNews