1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. HAIGETE LASTE HEAKS I Tanel Veenre unikaalsed disainehted aitavad haigeid lapsi
HAIGETE LASTE HEAKS I Tanel Veenre unikaalsed disainehted aitavad haigeid lapsi

HAIGETE LASTE HEAKS I Tanel Veenre unikaalsed disainehted aitavad haigeid lapsi

Kodumaise ehtebrändi lipulaev Tanel Veenre Jewellery pühendas heategevusfondile Minu Unistuste Päev terve eriseeria helgetes värvides unikaaldisainiga ehteid, mille müügist saadav tulu aitab täita tõsiselt haigete laste unistusi.

Kõik ehted on värvitud käsitsi Tanel Veenre poolt ning on võtmeks “Unistuste Kuningriiki” nagu lubab ehtebrändi juhtmõte. Ehete disainer ja looja Tanel Veenre räägib, kuidas kaunis värvikombinatsioon sündis: “Kõrvamarjade eeliseks on piiramatu värvikaart ning võimalus kokku panna kõige erilisemaid värvikombinatsioone. Kuid Unistuste Päeva värvid – helesinine ja kollane – tundusid mulle liiga kontrastsed. Otsustasin siis kollase lisada taevasinise peale hästi õhukese kihina, mis jätab pigem roheka varjundi. Nii ongi lõpptulemuseks imeline rohekas-sinine suvine pastell.”

Eriseeriasse kuuluvad kahes suuruses kõrvamarjad ning kaelakee ripats, mille müügist läheb 20% raskelt ja krooniliselt haigete laste unistuste täitmiseks. Veenre lisab: “Heategevus on olnud meie kabamärgi DNAs läbi aastate. Loodame, et spetsiaalselt Unistuste Päeva jaoks loodud kõrvamarjad ja ripats võetakse kenasti vastu ning saame nõnda ka ühiselt sügiseks ilusa summa kokku.”

Värskelt müügile saabunud Unistuste Päeva ehted on osutunud uutest kõrvamarjadest kõige popimaks. Iga paar on värvitud isiklikult Tanel Veenre poolt. Tegemist on käsitöö ja unikaaldisainiga ning seega pole ükski paar kunagi päris 100% ühesugune.

Unistuste Päeva kõrvamarju ning ripatsit saab osta Tanel Veenre Jewellery e-poest ja kõigi edasimüüjate kaudu. Kingi endale, emale, sõbrale, töökaaslasele või koostööpartnerile Unistuste Päeva ehted ning võti Unistuste Kuningriiki!

Head Uudised GoodNews