1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. HAKKAME INGLIKS I Inglipuudel ootavad täitmist kahekümne seitsme Kristiine laste jõulusoovid
HAKKAME INGLIKS I Inglipuudel ootavad täitmist kahekümne seitsme Kristiine laste jõulusoovid

HAKKAME INGLIKS I Inglipuudel ootavad täitmist kahekümne seitsme Kristiine laste jõulusoovid

8. detsembrini kestab veel Maxima poodides üle Eesti traditsiooniline Inglipuu heategevuskampaania, mille raames saavad poekülastajad lasterikaste perede laste soove täita.

Sellel aastal saavad oma isiklikult inglilt Kristiines kingid kokku 27 last.

Kristiine linnaos vanem Jaanus Riibe ütles, et tänavune erakordne aasta on peagi lähenemas lõpule ning enam pole mägede taga ka pühadeperiood koos saabuva rõõmuga jõuluvana kingikotist. “Meie keskel on perekondi ja lapsi, kes vajavad heategevuslikku toetust. Just neile lastele mõeldes kogusid Maxima ja Eesti Lasterikaste Perede Liit kokku laste soovid üle kogu Eesti – koostöös Kristiine linnaosa valitsusega ka kakskümmend seitse Kristiine lapse kingisoovi,“ selgitas Riibe.

Meie keskel on perekondi ja lapsi, kes vajavad heategevuslikku toetust.

Maxima Eesti heategevusprojekti eestvedaja Janne Laik märkis, et nii Kristiine inimesed kui ka üldisemalt kogu Eestimaa elanikud olid ka sellel aastal väga lahked ja abivalmid ning peaaegu kõik inglid laste soovidega on juba puudelt ära võetud. “Kingituste komplekteerimine, sorteerimine ja toimetamine kahele tuhandele lapsele üle Eesti võtab omajagu aega ning on väga oluline, et head inimesed tooks Inglipuul soovitud kingi samasse Maxima kauplusesse tagasi, kust soov on võetud,“ rõhutas Janne Laik. „Aitäh Kristiine inimestele ja kõikidele teistele inglitele üle Eesti, et aitate meil viia jõulurõõmu ja -soojust kodudesse, kus seda kõige rohkem vaja on.“

Aitäh Kristiine inimestele ja kõikidele teistele inglitele üle Eesti, et aitate meil viia jõulurõõmu ja -soojust kodudesse, kus seda kõige rohkem vaja on.

Igal Inglipuu sedelil on kirjas lapse nimi, tema vanus ja kingisoov. „Kingisoovi täitmiseks pole vaja teha muud kui valida Inglipuult lapse jõuluunistus ning jätta seejärel ostetud kingitus soovi korral ka pakkimata kujul poe infoletti või kassasse. Ka võib soovitud kingi ise valmistada ning tuua see tagasi koos inglikesega just sellesse Maximasse, kust kingisoov võetud,“ lisas Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe.

Kristiines asuvad kaks Maxima poodi aadressidel Nõmme tee 23a ja Mustamäe tee 12.

Head Uudised GoodNews