1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. HEA TEGU I Pirita kingib esimese klassi õpilastele koolitarbed
HEA TEGU I Pirita kingib esimese klassi õpilastele koolitarbed

HEA TEGU I Pirita kingib esimese klassi õpilastele koolitarbed

Homme, 1. septembril alustab Pirita koolide esimestes klassides kooliteed 147 õpilast. Nad kõik saavad linnaosalt kingikoti koolitarvetega.

Kooli algus on pidulik päev, kuid eriti tähtis ja pidulik on see esimesse klassi astujatele. Koolitee algus tähendab aga ka seda, et lapsel on vaja palju uusi asju – koolitarbeid alates pliiatsitest ja joonlauast ning lõpetades ranitsa ja spordirõivastega.

“Pirita majandusgümnaasiumis alustab tarkusepäeval kooliteed 103 ja Merivälja koolis 44 õpilast. Kõiki esimese klassi õpilasi ootab koolis Pirita linnaosa valitsuse kokku pandud kingikott esmaste koolitarvetega,” sõnas Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat. Kotis on pliiatsid ja pintslid, vihikud ja värvid ning muu esimese klassi õpilasele vajalik. Peale koolitarvete saab iga koolijüts ka liiklusaabitsa. “Kuigi paljudel peredel on koolitarbed juba soetatud, kulub pliiatseid-värve-pintsleid aasta jooksul ikka rohkem kui üks komplekt, ning siis on hea, kui sahtlist uued värvid või pliiatsid käepärast kohe võtta on,” arutles linnaosavanem.

„Õnnitlen kõiki esimesse klassi minejaid ja nende peresid. Ilusat koolitee algust,” soovis linnaosavanem.

Head Uudised GoodNews