1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Hea Tegu MTÜ korraldab Pärnus ürituse “Lastekaitsepäev 2013”
Hea Tegu MTÜ korraldab Pärnus ürituse “Lastekaitsepäev 2013”

Hea Tegu MTÜ korraldab Pärnus ürituse “Lastekaitsepäev 2013”

Heategevusühing Hea Tegu MTÜ on korraldamas kõikidele Eesti lastele üritust “Lastekaitsepäev 2013”, mis sel aastal toimub 01. juunil 2013 Pärnus, Kaubaamajaka (Papimiidu 8/10) parklas.

Kell 12 algav ja 5 tundi kestev üritus on kõigile tasuta. “Lastekaitsepäev 2013” üritust korraldades on mõeldud ennekõike lasterikastele peredele. Ka kõige väiksema sissepääsuga üritustele minek tähendab suurele perele meeletut väljaminekut. Teie abiga me muudame seda “müüti”!

Lastekaitsepäeval soovitakse ühendada meeldiv tervislikuga ning pakutakse kõikidele huvilistele võimalust tähistada lastekaitsepäeva sel aastal sportlikus õhkkonnas.

Kuna iga lapse heaolu jaoks on kõige olulisem perekond, siis võib tänavust üritust julgelt nimetada kogupereürituseks, kus igav ei ole kindlasti 2-3 aastastel ega ka täiskasvanutel. Igal ürituse külastajal on võimalus võistelda pea kümnel erineval võistlusalal, kusjuures paljud võistlusalad nõuavad nii lapse kui lapsevanema osavõttu. Perekond ongi võistkond.

Mõistagi ei puudu lastekaitsepäeva peolt ka kingitused! Auhindu jagatakse ohtralt kõikide tegevusalade parematele, lisaks mitme tegevusala juures ka lihtsalt osalemise eest. Näiteks kuni 5 aastased lapsed, kes lähevad pealeistutava autoga ralllit sõitma, saavad kõik ka väikese preemia.

Taoline kõikidele huvilistele TASUTA pea 20 erineva tegevus-võistlusalaga üritus on kindlasti ainulaadne kogu Eestis. Lisaks eelpool mainitule tulevad üritusele ka operatiivüksused oma igapäevast tööd tutvustama, esinetakse laval ja toimub palju muud huvitavat.

Head Uudised GoodNews