1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. HEA TEGU! Pidude korraldaja aitab abivajajate elu ilusamaks muuta
HEA TEGU! Pidude korraldaja aitab abivajajate elu ilusamaks muuta

HEA TEGU! Pidude korraldaja aitab abivajajate elu ilusamaks muuta

Drive Party2Tuntud peotuuride korraldaja Crayzee Productions, kes sidus Party Drive nime all tugeva sõlmega kokku meeldiva suvepuhkuse, rabava reisi Põhjalast Vahemere äärde ning meeletud ööpeod, on pakkunud ja pakub edaspidigi abi nendele, kes seda hädasti vajavad, eriti aga keerulise lapsepõlvega pisematele. Kõigi oma tegevuste seas on osaühingu rahvas otsustanud aidata Tartu Laste Turvakodu.

“Crayzee ainuke väljund pole kindlasti suur pidutsemine ja me ei taha kaugeltki näidata ja sisendada inimestele, et oleme südametu peoseltskond,” ütleb Crayzee Productionsi meediajuht Tõnis Lovjägin. “Meie tahame tuua päikeselise killukese tagasi nende inimeste ellu, kel ei lähe nii kenasti kui teistel.”

Tänases elus on inimesi, kes ehk teadmatuses viskavad minema ja loobuvad asjadest, mida neil väga vaja pole. Samas on inimesi, kes elu keerdkäikudesse sattunult jäävad just nendest tähtsatest ja vajalikest asjadest ilma.

Abistajad on juba leidnud väga palju toetajaid ja abipakkujaid, aga ka lapsi, nende vanemaid ja lähedasi – neid, kel on millestki puudus.

Hea tegu3Lovjägin ütleb, et kokku on kogutud riideid, jalanõusid ja laste rõõmuks ka midagi maiuspalaks. Turvakodude asukatel on sageli puudus just sellest, mis tavaelus tundub igapäevasena, kuid kodust eemale paisatutel on see oluline ja rõõmustav.
Crayzee on firma meediajuhi sõnul pakkunud ka enne oma abi nendele, kes seda vajavad ja tuge pakutakse veelgi.

Ka peoreiside eesmärk on tuua midagi head inimeste ellu lihtsamalt ja odavamalt.

“Alustades juba sellest, et viies kulud miinimumini, tahame Party Drive reisile kaasa võtta võimalikult suure hulga rahvast, kes saaksid teada, mida tähendab soe lõunamaa suvi. Mõnele on see ehk tavaline, kuid paljudele eriline ja tõesti võib-olla ka ainus võimalus reisida nii vähese raha eest sooja kliimasse ja nii pikaks ajaks, kus sinu eest on korraldatud majutus ja meelelahutus ning loomulikult on see kõik üks suvine soe puhkus,” tõdeb Lovjägin.

Crayzee lubab, et see ei jää viimaseks korraks, sest heade inimeste abiga on võimalik muuta paremaks paljude argipäev. Kindlasti võtab firma edaspidi plaani teha üritusi koos lastega, nende vanematega ja kõigile leitakse võimaluse tunda elust rõõmu.

Head Uudised GoodNews