1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Maxima Inglipuudelt leiab ligi 2100 lapse jõulusoovid, mille täitmisele saab kaasa aidata igaüks
Maxima Inglipuudelt leiab ligi 2100 lapse jõulusoovid, mille täitmisele saab kaasa aidata igaüks

Maxima Inglipuudelt leiab ligi 2100 lapse jõulusoovid, mille täitmisele saab kaasa aidata igaüks

Üheteistkümnendat aastat Maxima kauplustes kerkinud Inglipuudelt leiab ligi 2100 lapse jõulusoovid, mille täitmisele saab kaasa aidata igaüks. Pea pooled soovid on oma ingli juba leidnud, kinke oodatakse tagasi kauplustesse hiljemalt 8. detsembriks, et kõik kingisoovid saaks jõuluks täidetud.

„Koostöös kohalike omavalitsustega on Inglipuu viimase kümne aasta jooksul toonud jõulurõõmu tuhandete ja tuhandete laste silmadesse. Näeme, et aastast aastasse on kasvanud inimeste soov head teha ja seetõttu suurendasime kingisooviga laste ringi,“ sõnas Maxima turundusdirektor Janne Laik.

Tänavu ühendas Maxima esmakordselt jõud Eesti Lasterikaste Perede Liiduga, mis koondab nelja ja enama lapsega peresid kõikjal Eestis. Tänu sellele on kõrvuti kohalike omavalitsuste abiga kogutud laste soovidega kingisaajate hulgas ka 500 lasterikkast perest pärit last.

Juba neljandat pühadehooaega Inglipuu patrooniks olnud Gerli Padari sõnul on ingliks olemine ja lapse pühadeunistuse täitmine imelihtne. „Vastavalt oma südamele ja rahakotile saab igaüks valida Inglipuult sobiva kingisoovi, tasuda selle eest kassas ning jätta kingitus poe infoletti või kassasse. Kutsun kõiki inimesi üles head tegema, sest eesootav pühadeaeg peaks täitma kõikide unistused,“ ütles kahe tütre ema ja laulja Gerli Padar.

Inglipuul olevatele lastele võib kinke osta ka mujalt või siis ise valmistada ning tuua see samasse Maxima poodi, kust kingisoov võetud. Kingitused pakitakse ning toimetatakse  Eestis valdade ja linnade sotsiaaltöötajate abiga lasteni Jõulupühadeks. Kinke saab kauplustesse tuua 8. detsembrini. Inglipuude asukohad leiab veebilehelt.

Vaata ka Inglipuu patrooni Gerli Padari videot, kui lihtne on olla ingel ühele lapsele!

Head Uudised GoodNews