1. Avaleht
  2. Heategu
  3. Heategevusliku kampaania „Koos teeme head“ raames koguti suurperede toetuseks 4165 eurot
Heategevusliku kampaania „Koos teeme head“ raames koguti suurperede toetuseks 4165 eurot

Heategevusliku kampaania „Koos teeme head“ raames koguti suurperede toetuseks 4165 eurot

Eesti Lasterikaste Perede Liit ja myWorld Estonia käivitasid jõulude eel kampaania, et kinkida suurperedele jõulurõõmu. Heategevusliku kampaania „Koos teeme head“ raames oli võimalik toetada suurperesid kinkekaartidega.

Kõikidel soovijatel oli võimalik anda oma panus jõuluperioodil suurperede toetuseks, ostes heategevusliku kinkekaardi ning annetades selle suurperedele. Kampaania fookuses olid suurema laste arvuga lasterikkad pered, kus jõuluimesid ootamas keskmisest enam lapsi.

myWorld Estonia tegevjuhi Villu Loonde sõnul on ettevõtte üheks eesmärgiks võimaldada peredel, kellel on üldiselt piiratud aeg ja eelarve, mugavalt ja soodsalt ostelda ning oma ostujõudu kasvatada paljudes kohtades nii Eestis kui maailmas.

Heategevuslik kampaania Eesti lasterikaste perede toetuseks raames koguti 4165 eurot. Kogutud kinkekaardid toimetatakse valitud peredeni hiljemalt uue aasta alguses. Eesti Lasterikaste Perede Liidu presidendi Aage Õunapi sõnul on lõppev aasta olnud keeruline kõikidele, nii perekondadele kui ka ettevõtetele. Seda enam teeb rõõmu iga heategu ja panus, mis toetab lastega peresid.

Kampaaniat toetasid järgmised ettevõtted: Koduekstra, Jadore Fashion, Reval Cafe, Ahha Disain, Kassikohvik Nurri, Home Decore, Viikingite Küla, Nopri, Vanaraamat, Sangaste Rukki Maja, EstTravel, Reisikaubad.ee, Stellana, Triumph, Poisi Eine, Ilusalong Central, Pere Optika ja heategevusfond Silmad On Südame Aken.

Head Uudised GoodNews