1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Heategevuslikul kontserdil “Laulud sõdurile” kuuleb Toomas Uibo ja Tanel Padari uusi lugusid
Heategevuslikul kontserdil “Laulud sõdurile” kuuleb Toomas Uibo ja Tanel Padari uusi lugusid

Heategevuslikul kontserdil “Laulud sõdurile” kuuleb Toomas Uibo ja Tanel Padari uusi lugusid

Homme kell 20 eetrisse jõudval heategevuslikul kontserdil „Laulud sõdurile” tulevad esmaesitlusele kaks laulu: Tanel Padari „Varjudes” ja Toomas Uibo „Looduslaps”.

Armastatud laulja Tanel Padar esitab kontserdil kolm pala, neist kaks oma bändiga, üheks looks liitub nendega aga kaitseväe orkester. Esmakordselt jõuab kuulajateni otseesituses Tanel Padari värske singel „Varjudes”, mida esitab Tanel koos Tarvi Kulliga klahvpillidel, Siim Usinaga bassil ja Kaspar Kallustega trummidel. Rockmuusikast inspireeritud loo kirjutamiseks sai Tanel inspiratsiooni tütar Lindalt, kellele meeldib kodus isa esituses kuulda just kurjemaid kitarrikäike. Loo produtseeris Padar koos Eric Kammistega, sõnad kirjutas Martin Saaremägi.

Üle pika aja saab kuulda lauljat Toomas Uibot, kes esitleb kontserdil singlit „Looduslaps”. See on algupäraselt Nat King Cole’i lugu, mis jutustab ühest väikesest targast poisist, kes jagab põhjapanevat elutarkust armastuse olulisusest. Leelo Tungal tegi sõnadele eestikeelse tõlke. Toomas Uibo märgib: „Heategevuslik kontsert „Laulud sõdurile” suunab meie tähelepanu haavatud ja langenud kaitseväelaste lastele. Oluline on, et jagame oma armastust nendele lastele, kelle vanemad on kaitsnud meie riiki.”

Südamlikul kontserdil „Laulud sõdurile” astuvad üles veel Liisi Koikson, Marko Matvere, Jüri Pootsmann, Elina Born, Eleryn Tiit ja Kéa. Muusikuid saadab kaitseväe orkester dirigent Teet Raigi juhatusel. Esitamisele tulevad nii artistide endi lood kui ka palad laiast muusikavaramust. Oma kohalolekuga Mereväe Miinisadamas austasid kontserti peaminister Kaja Kallas, kaitseminister Kalle Laanet ja kaitseväe juhataja Martin Herem.

Sündmusega „Laulud sõdurile” kogub Carolin Illenzeeri Fond raha raskelt vigastatud või teenistuses langenud kaitseväelaste laste haridustee ja huvitegevuse toetamiseks. Fond sai nime 2005. aastal välismissioonil Iraagis langenud vanemveebli Arre Illenzeeri tütre Carolini järgi.

Kontserdist saab osa 22. juunil Kanal 2-s ja Postimehe veebis. Kordus on 23. juunil kell 12 Kanal 2-s. Kontserti toetavad BLRT Grupp, Chemi-Pharm, Graanul Invest, Milworks ja Baltic Workboats.

Fondi annetustelefonid on avatud juba nüüd. Oma panuse Carolin Illenzeeri Fondile saab anda, helistades annetusnumbritele:

900 6705 – 5 eurot
900 6715 – 15 eurot
900 6735 – 35 eurot

Fondi pangakonto:

SA Carolin Illenzeeri Fond
IBAN: EE687700771001314163

 

Head Uudised GoodNews