1. Avaleht
  2. Heategu
  3. HISPAANIAST KORRAKS KODUS I Tanel Kangert jagab oma varustuse Eesti noortele
HISPAANIAST KORRAKS KODUS I Tanel Kangert jagab oma varustuse Eesti noortele

HISPAANIAST KORRAKS KODUS I Tanel Kangert jagab oma varustuse Eesti noortele

Jaanuari alguses Hispaanias rangluu murdnud Tanel Kangert tuli kodumaale taastuma ja jagab talle kuuluvas Veloteegi rattapoes Peetri keskuses tasuta oma spordivarustust.

„Vigastus andis võimaluse hoo korraks maha võtta ja tegeleda Eestis asjadega, millele ammu mõelnud olen,“ ütles Kangert. „Mul on Education Firsti ja Bike Exchange’i eest sõitmise ajast alles palju ratta- ja spordiriideid. Korralikud tiimiriided. Mõtlesin, et kui ma oleks noorena saanud selga riided, millega profid maailmas sõidavad, oleks see kindlasti motiveerinud veel agaramalt ratta selga ronima.“

Poes käis eelmise nädala lõpus mitmeid noori, kes uute spordiriiete üle rõõmu tundsid ja profiratturiga pilti soovisid teha. „Päris tühjaks poodi ei tassitud, ilmselt jätkub ka sel nädalal noortele veel miskit. Tasub läbi astuda,“ sõnas Kangert, kes sel nädalal aga juba Hispaaniasse lendab, et märtsi alguseks taas võistlusvormis olla.

Varasemalt on ta andnud rattariideid noortele läbi rattaklubide, kuid austusest klubide sponsorite vastu otsustati sel aastal teisiti.

Head Uudised GoodNews