1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Homme toimub heategevuslik üritus “Käpakäik”
Homme toimub heategevuslik üritus “Käpakäik”

Homme toimub heategevuslik üritus “Käpakäik”

Foto: Pixabay

Juba viiendat korda toimub lemmikloomadele pühendatud sündmus “Käpakäik”, mida korraldavad Eesti Loomakaitse Selts, Varjupaikade MTÜ, Purina Eesti, Pirita Linnaosa Valitsus ja Kesklinna Valitsus.

Käpakäik on sündmus, mis toob kokku loomasõbrad ja seda linnakeskkonnas. “Üritus algab 9. juunil kell 11.00 koerte ja nende omanike rongkäiguga Russalka juurest ning jätkub Pirita velodroomil, kus saab oma lemmiklooma kiibistada ja registreerida, vaadata politseikoerte etteastet, esitada infolaudades küsimusi spetsialistidele, kuulata loenguid ja osaleda viktoriinis,” selgitas Pirita linnaosa vanem Alina Tubli.

Käpakäik on sündmus, mis toob kokku loomasõbrad ja seda linnakeskkonnas.

Korraldajate sõnul on eelmiste aastate sündmused olnud menukad ning kohale on tulnud omanikud koos sotsialiseeritud lemmikutega. “Kindlasti on oluline, et kõik omanikud oleksid kindlad, et nende lemmik saab ka teiste koertega läbi,” lisas Tubli.

Eesti Loomakaitse Seltsi juhatuse liikme Geit Karurahu sõnul on Käpakäik üritus, mille eesmärk on näidata, et lemmikloom kuulub meie igapäevaellu. “Täiesti tavaline on näha loomaomanikke lemmikuga kohvikus, vabaõhuüritusel või mõnes muus avalikus kohas. Ilmestamaks seda normaalsust, korraldame Käpakäigu raames ka fotovõistluse, mille eesmärgiks on näidata lemmiklooma meie linnapildis,” lisab Karurahu.

Käpakäik üritus, mille eesmärk on näidata, et lemmikloom kuulub meie igapäevaellu.

Rohkem infot ürituse kohta facebookist!

Rohkem teavet fotovõistluse kohta SIIT!

Head Uudised GoodNews