1. Avaleht
  2. Heategu
  3. Hooaja viimane “Südamesoov“ läheb külla saatekangelastele
Hooaja viimane “Südamesoov“ läheb külla saatekangelastele

Hooaja viimane “Südamesoov“ läheb külla saatekangelastele

Täna kell 20 vaatab saatejuht Keili Sükijainen tagasi Kanal 2 saate „Südamesoov“ esimesele emotsionaalsele hooajale ning külastab ekraanilt tuttavaks saanud ja vaatajatele südamesse pugenud inimesi.

Saatest saab teada, kas Gabriel toimetab endiselt saja kassiga. Kasside kaitseingli Gabrieli lugu läks väga paljudele hinge. Kuigi paljud kiisud leidsid endale kodu, on Gabrielil jätkuvalt ligi 90 kiisut. Kuidas aga saade Gabrieli ja tema hoolealuste elu muutis? Kui veel sügisel oli noormees kindel, et tema muredest saavad aru ainult tema karvased sõbrad, siis pärast saadet taastus Gabrieli usk inimestesse. „Inimesed kirjutasid ja helistasid ja annetasid. Mul endal tulid ka pisarad silma, et inimesed on nii südamlikud,“ sõnab Gabriel saates.

Kuidas läheb Krootuse suurperel? Saates saab osa pere emotsionaalsest kohtumisest teises Eesti otsas elava vanaisaga, kellele külla sõit jäi seni transpordi puudumise taha.

Keili läheb külla pimedale Markile, kelle unistus oli astuda suur samm iseseisvuse poole ja suhelda rohkem inimestega. Millised on Marki edusammud arvutiga?

Keili uurib, mitu peatükki on Pille vahepeal oma raamatusse kirjutanud ja teeb tagasivaate veel mitmele täidetud unistusele.

Head Uudised GoodNews