1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. HULLUMEELSUS HEATEGEVUSE HEAKS! Näitleja Anti Reinthal võttis ette hullumeelse väljakutse
HULLUMEELSUS HEATEGEVUSE HEAKS! Näitleja Anti Reinthal võttis ette hullumeelse väljakutse

HULLUMEELSUS HEATEGEVUSE HEAKS! Näitleja Anti Reinthal võttis ette hullumeelse väljakutse

Anti ReinthalEndine Draamateatri näitleja ning Unibeti pokkeritoa esindusmängija Anti Reinthal võttis ette hullumeelse väljakutse, mille eesmärgiks on vähendada oma kehakaalu kahe kuu jooksul tervelt 20 kg võrra. Koostöös Unibetiga annetatakse igalt kaotatud kilolt ka vähemalt 40 eurot heategevuseks.

1. juulil täpselt 127 kilo kaalunud Reinthal tõi ränkraske katsumuse peamiseks eesmärgiks soovi turniiripokkeris paremini läbi lüüa. „Kaua see inimeseloom ikka kannatab, et peres on mõlema lemmikalal vaid üks Eesti meister,“ kirjutas mees oma blogis, mis ilmub mängudeportaalis Jokker. Sellega viitas ta aprillis 641 osalejaga Eesti meistrivõistluste rahvaturniiril parimaks osutunud elukaaslasele Kristi Kirsile, kes kuulub samuti Unibeti esindusmängijate hulka.

„127 on ju iseenesest mõistlik kombinatsioon aga kui sinna taha ka ühik panna, saabki selgeks, miks jääb tagumik pärast pikki lauas istutud tunde kangeks, peab pidevalt selga sirutama ning alati tuleb mingi jube väsimus peale. Pokker on vastupidavusala ja psühholoogiline lahing, kuid kuidas sa teistega võitled, kui pead pidevalt hoopis iseendaga madistama?“ tõdes Reinthal.

Vastavalt kokkuleppele kohustavad mõlemad – nii Unibet kui Reinthal – tasuma igalt kaotatud kilolt 20 eurot. Juhul kui eesmärk jääb täitmata, peab Reinthal maksma iga puudu jääva kilo pealt koguni 100 eurot. Kaalumine toimub 1. septembril, projekti käigus teenitud raha läheb paljulapseliste perede treeningute toetamiseks.

Ambitsioonikaga ülesande täitmine võetakse ette koostöös Korrus3 ehk Meistrite Tehase eestvedaja Martin Plaseriga. „Minu järgmine suurturniir on 26.-29. augustil Kopenhaagenis toimuv Unibet Open, mida soovin mängida tänasest hoopis paremas füüsilises vormis,“ lisas Reinthal, kes pidi seitse aastat tagasi rolli nimel samuti 20 kilo kaalust alla võtma. Toona kulus selleks aga pool aastat.

Unibeti Eesti kliendisuhete juht Ergo Maruste peab eesmärgi saavutamist reaalseks, kuid tunnistab, et selle nimel tuleb ka kõvasti vaeva näha. „Anti on tõsine võitleja ning äärmiselt kirglik pokkerimängija, kes vaevalt üheski katsumuses naljalt alla annab,“ arvas Maruste. „Meil on hea meel osaleda väljakutses, millega võidavad kõik: Anti saavutab järgmiseks Unibet Openiks parema mänguvormi, kaasaelajatele pakutakse nii meelelahutust kui kasulikke nõuandeid ning aina enam lasterikaste perede lapsi saab sisustada oma aega sportides,“ rõõmustas Maruste.

Paljude mänguhuviliste poolt  Eesti kuumimaks pokkeripaariks peetavad Reinthal ning Kirs liitusid Unibeti esindusmängijate tiimiga selle aasta 25. mail. Mõlemad esindavad Unibeti erinevatel Eestis ning Euroopas toimuvatel suurturniiridel, samuti saab nende vastu mängida internetis. „Vahepeal on küll tulnud mõned finaallauad ja valusad mullikohad, kuid võitu ja meistritiitlit, olgu see siis kasvõi Narva maantee lahtiste oma, pole siiani,“ naeris Reinthal ning lubas juba septembris järgmise, seekord juba pikemaajalise eesmärgi püstitada.

„Pekipõletamise“ projektiga võivad liituda kõik huvilised. Registreerida saab korrus3 veebiehel, kus tuleb ühtlasi märkida ka summa, mille ollakse nõus igalt kaotatud kilolt heategevuseks annetama. Iga projektis osaleja kaotatud kilolt tasub aasta lõpuni ühe euro heategevuseks ka Unibet.

Head Uudised GoodNews