1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. IGALE LAPSELE JALGRATAS I Joel Juht: toeta ka sina lapsi, kellel pole võimalik endale jalgratast soetada!
IGALE LAPSELE JALGRATAS I Joel Juht: toeta ka sina lapsi, kellel pole võimalik endale jalgratast soetada!

IGALE LAPSELE JALGRATAS I Joel Juht: toeta ka sina lapsi, kellel pole võimalik endale jalgratast soetada!

“Kas sa mäletad seda tunnet, kui said oma esimese jalgratta? MTÜ Igale Lapsele on korraldanud projekti, toetamaks neid lapsi, kellel ei ole jalgratast. Mul seisab üks jalgratas juba väga palju aastaid, mille ma selle kampaania raames annan just ühele lapsele,” ütleb Joel Juht ja kutsub üles ka teisi toetama neid lapsi, kellel ei ole võimalust endale jalgratast soetada.

Kingi oma kasutu, aga sõidukorras jalgratas lapsele

MTÜ Igale Lapsele on lastele ja noortele suunatud heategevuslik organisatsioon, mille peamisteks eesmärkideks on kutsuda ellu erinevaid laste ja noorte arengut toetavaid heategevuslikke sündmusi ja projekte ning koondada enda juurde kokku võimalikult palju neid häid heategijaid, kes kõik ühiselt  koos soovivad igale Eestimaa lapsele täisväärtuslikumat, mitmekesisemat ja õnnelikumat lapsepõlve luua.

MTÜ Igale Lapsele kutsub puudust kannatavatele lastele suunatud heategevusliku projekti „Igale lapsele jalgratas” raames kõiki häid Eestimaa inimesi üles kinkima kasutuna seisma jäänud, kuid siiski sõidukorras jalgrattaid.

Jalgrattad saavad uude koju hiljemalt 1. juuliks

Annetatud jalgrattad kogutakse kokku, vajadusel tehakse hooldus ja saadetakse kohalike omavalitsuste lastekaitse- ja sotsiaalosakondadega uutele väikestele omanikele, kes väga oma jalgratast igatsevad.

Projekt lõpeb avaliku sündmusega Pirita velotrekil lastekaitsepäeval 1. juunil. Rattad saavad jagatud hiljemalt 1. juuliks.

MTÜ-le saab annetada kodulehel Igalelapsele.ee

Head Uudised GoodNews