1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Inglipuu täidab 40 Haabersti lapse pühadesoovid
Inglipuu täidab 40 Haabersti lapse pühadesoovid

Inglipuu täidab 40 Haabersti lapse pühadesoovid

InglipuuTäna kell 15.00 antakse Haabersti Vaba Aja Keskuses (Ehitajate tee 109A/2) linnaosa lastele meeleolukal jõulupeol üle kingitused, mis koguti heade inimeste abiga Maxima kauplusesse paigutatud Inglipuu kuusepuu alt.

Kokku oli Haaberstis laste kingisoove 40 ja need kõik said kauplusekülastajate poolt aegsasti täidetud.

Haabersti linnaosa vanem Marek Jürgensoni sõnul on Maxima poolt korraldatud Inglipuu heategevuskampaania väga tänuväärne ettevõtmine. „Kingitustega valmistatakse rõõmu just keerulistes oludes kasvavatele lastele. Tahan tänada projekti eestvedajat Maxima Eesti OÜ-d ja kõiki häid Haabersti elanikke, kes laste pühadesoovid täitsid,“ lausus Jürgenson.

“Haaberstis elavad sarnaselt kogu Eestile väga heasoovlikud inimesed, kes Inglipuu kuuseehetele kogutud kingisoovid täitsid,” lausus heategevusprojekti koordinaator Ty Lehtmäe. “Laste ja nende perede poolt avaldame kõikidele headele inimestele väga suurt tänu!”

Haabersti Vaba Aja Keskuses valmistab lastele mängurõõmu kloun ja kingid annab üle Jõuluvana. Kaetakse ka pühadelaud. Kinke saab kokku 40 Haabersti last, vanuses mõnest kuust kuni gümnaasiumiealisteni. Kinkide hulgas on lastele arendavaid raamatuid, erinevaid koolitarbeid, LEGO-sid ja muid mänguasju, talveriideid ja -jalatseid.

Haaberstis koguti vähekindlustatud peredest pärit lastele kingitusi Õismäe tee 46 asuvas Maxima kaupluses. Kinki ootavate laste nimed ja soovid aitasid kokku koguda linnaosavalitsuse lastekaitse peaspetsialistid Aasa Rohtla ja Kairit Kamber koos kolleegidega.

Ühtekokku koguti tänavu juba kuuendat aastat korraldatud Inglipuu heategevuskampaania raames kingitusi enam kui 1200 Eestimaa lapsele.

Head Uudised GoodNews