1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. IRONMAN! Lastefondile antakse täna üle IRONMAN sarja triatloni heategevusjooksu annetus
IRONMAN! Lastefondile antakse täna üle IRONMAN sarja triatloni heategevusjooksu annetus

IRONMAN! Lastefondile antakse täna üle IRONMAN sarja triatloni heategevusjooksu annetus

Mõmmik ja Tanel PadarTäna kell 16.00 antakse SA TÜK Lastefondile üle IRONMAN 70.3 Otepää triatlonifestivali raames toimunud Seve Ehituse heategevusjooksu annetus.

Heategevusjooksu lõppüritusel osalevad Seve Ehituse AS juhatuse esimees Vello Enniste, TÜK Lastefondi Tallinna vabatahtlike juht Kaiu Kostabi, Otepää triatlonifestivali peakorraldaja Ain-Alar Juhanson ja muusik Tanel Padar. Annetuse üleandmine toimub Tallinnas Seve Ehituse AS ruumides Laki tn 34.

5. augustil toimus Seve Ehituse heategevusjooks, mille osalustasud annetatakse TÜK Lastefondile asenduskodu laste nõustamisteenuste toetamiseks. Heategevusjooksust võttis osa ka Tanel Padar, kes isiklikult tegi täiendava annetuse kõigi osalejate eest, kes läbisid 5-kilomeetrise jooksu temast kiiremini.

Heategevusjooksu annetustega koguti 1710 eurot. Triatlonifestivalil kogutud lisaannetused ja heategevuslik loterii andis Lastefondi toetuseks veel täiendavalt ligi 700 eurot.

„Lastefondi näol on tegemist tuntud ja tubli partneriga ning asenduskodude lapsed vajavad kindlasti rohkem tähelepanu. Lihtne on teha head, kui on selge, kellele ja mille jaoks see täpselt läheb.” ütles võistluste peakorraldaja Ain-Alar Juhanson.

Lastefondi nõukogu esimees Küllike Saar tunnustas triatlonifestivali korraldajaid ja loodab sellest pikaajalist koostööd. “Lisaks täname Seve Ehituse AS-i, kes fondi hea partnerina heategevusjooksu korraldamisse panustas“. Jooksu korraldamisel osalesid Otepääl ja Pühajärve ääres ka Tudulinna asenduskodu lapsed ja õpetajad.

5.-7. augustini toimus triatlonifestival, mille erinevatest võistlustest võtsid osa 1100 osalejat 25 riigist. Põhisündmuseks oli SiS IRONMAN 70.3 Otepää presented by Ferroline Group triatlon 6. augustil, mille lõpetas edukalt hea eeskuju persoonina selleks treeninud Tanel Padar. Järgmisel aastal toimub IRONMAN 70.3 Otepää triatlon 5. augustil.

Lastefondi kampaaniast “Katkised hinged”, mis keskendub asenduskodu lastele psühholoogilise toe võimaldamisele, saab rohkem lugeda fondi kodulehelt.

Head Uudised GoodNews