1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Kakskümmend seitse Kristiine last said jõulukinke isiklikelt inglitelt
Kakskümmend seitse Kristiine last said jõulukinke isiklikelt inglitelt

Kakskümmend seitse Kristiine last said jõulukinke isiklikelt inglitelt

Jõulude eel said 27 Kristiine linnaosas elavad lasterikaste perede laste jõulusoovid täidetud, kui neile anti üle traditsioonilise Inglipuu heategevuskampaania raames Maxima poodides soetatud kingitused. Kinke viisid lastele Kristiine Tegevuskeskuse lastepäevakeskuse töötajad.

Kristiine linnaos vanem Jaanus Riibe märkis, et tänavune erakordne aasta on peagi lähenemas lõpule ning enam pole mägede taga ka pühadeperiood koos saabuva rõõmuga jõuluvana kingikotist. “Meie keskel on perekondi ja lapsi, kes vajavad heategevuslikku toetust. Just neile lastele mõeldes kogusid Maxima ja Eesti Lasterikaste Perede Liit kokku laste soovid üle kogu Eesti – koostöös Kristiine linnaosa valitsusega ka kakskümmend seitse Kristiine lapse kingisoovi,“ selgitas Riibe.

Maxima Eesti heategevusprojekti eestvedaja Janne Laik märkis, et nii Kristiine inimesed kui ka üldisemalt kogu Eestimaa elanikud olid ka sellel aastal väga lahked ja abivalmid. „Aitäh Kristiine inimestele ja kõikidele teistele inglitele üle Eesti, et aitate meil viia jõulurõõmu ja -soojust kodudesse, kus seda kõige rohkem vaja on,“ lisas Janne Laik.

„Selle aasta pühade eel me fokuseerisime rohkem just vähemkindlustatud perede ja inimeste abistamisel ja meil on hea meel, et ka era- ja kolmanda sektori esindajad said linnaosavalitsust selles aidata. Tänan kõiki veel kord ja soovin kauneid jõule!“ ütles Riibe.

Head Uudised GoodNews