1. Avaleht
  2. Heategu
  3. KINGI SOOJUST I Keilas antakse heategevusüritusel vähekindlustatud inimestele talvejopesid
KINGI SOOJUST I Keilas antakse heategevusüritusel vähekindlustatud inimestele talvejopesid

KINGI SOOJUST I Keilas antakse heategevusüritusel vähekindlustatud inimestele talvejopesid

Keilas toimub 14. ja 15. detsembril heategevusüritus “Kingi soojust”, mille raames antakse vähekindlustatud inimestele tasuta soojasid talvejopesid.

“Joped saavad rippuma Keila pargis suure künnapuu küljes, mis tekitab põneva ja tähelepanu püüdva vaatepildi. Ürituseks valisime Keila keskpargi, et tänada ühe heateo najal just Keila ja Lääne-Harju inimesi hea koostöö eest ning anda läbi heateo omalt poolt midagi vastu,” ütles Jaanika Tammekänd ideealgatajast HR Agencyst.

Joped, parkad ja mantlid koguvad kokku tublid koostööpartnerid Ensto Ensek, Ensto Building Systems, Hansabuss, Glamox ja Keila linnavalitsus. Selleks on igas ettevõttes kogumiskohad. Jopesid saavad annetada nende ettevõtete töötajad.

Kokku loodetakse saada vähemalt 50 jopet. Üritus on pilootprojektiks, et järgmisel aastal suuremalt ette võtta. Kui üritusest jääb üle jopesid, on need plaanitud taaskasutusse koostöös Keila linnavalitsusega, et abivajajad saaksid ka hiljem abi.

Panuse võib anda igaüks. “Eelkõige on oluline märgata abivajajat meie endi ümber, jagada temaga informatsiooni ja samuti julgustada tulema kohale 14. ja 15. detsembri jooksul, et valida endale õige suurusega talvejope. Just niimoodi saame igaüks anda oma panuse, et meil kõigil oleks talvel soe,” sõnas Tammekänd.

“Kingi soojust” raames on loodud koduleht Kingisoojust.ee.

Head Uudised GoodNews