1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. KINGIN SULLE HEATEO! Lastefondi üleskutse
KINGIN SULLE HEATEO! Lastefondi üleskutse

KINGIN SULLE HEATEO! Lastefondi üleskutse

kinkekiri_naidis_vaikeSA TÜ Kliinikumi Lastefond pakub heasoovlikele inimestele võimalust rõõmustada oma lähedasi jõulude puhul haigete laste toeks tehtud annetust tähistava heategevusliku kinkekirjaga.

Heategevuslik kinkekiri annab saajale teada, et talle on kingitud heategu, kuivõrd tema jõulukingitus läks tänavu SA TÜ Kliinikumi Lastefondi tegevuse toetuseks abistades nii haigeid lapsi üle Eesti.

Lastefondi tegevjuht Sandra Liiv selgitab, et kinkekiri on võimalus teha kingitus ühtaegu nii oma lähedasele kui abivajavatele lastele: „Haiged lapsed ja nende pered leiavad toetust ja lahenduse oma murele ning kinkekirja saaja saab kingituseks suurepärase sooja emotsiooni teadmisest, et tema jõulukink teeb head paljudele haigetele lastele.“ Liiv lisab, et kinkekiri on ideaalne jõulukingitus, sest pühad on aeg, mil võtame argitoimetustest aja maha ning märkame rohkem inimesi enda ümber, sealhulgas ka abivajajaid. „Oma lähedaste keskel jõuluaega nautides mõistame, et kõigi jaoks ei pruugi see aeg olla nende murede taustal nii helge ning tunneme, et tahaksime nende heaks midagi ära teha. Oma heategevusliku kinkekirjaga tahamegi inimestele pakkuda südantsoojendavat ning lihtsat võimalust sel härdal ajal head teha.“

Oma lähedaste seesuguse kingitusega rõõmustamine on kiire ja lihtne: selleks ei ole vaja teha muud, kui kanda endale sobivas summas annetus üle Lastefondi annetuskontole ning saata ülekannet tõendav dokument koos kinkekirja sooviga e-maili aadressile lastefond@lastefond.ee. Seejärel saadetakse kingitegija e-maili teel vastu ilusa kujundusega kinkekiri, mille saab jõuluvana kingikotti pistmiseks ise välja printida. Annetuse summat kinkekirjale ei märgita. Kindlasti võiks e-kirjas või ülekande selgituses ära märkida kingisaaja nimi, et Lastefond saaks teda kui annetajat oma kodulehel tänada.

Kinkekirju saab soetada kuni 22. detsembrini, mis teeb neist suurepärase viimase hetke jõulukingi.

TÜ Kliinikumi Lastefond on üks vanimaid ja suuremaid üle-eestilisi heategevusorganisatsioone, mis on alates 2000. aastast annetajate abiga toetanud erinevatele haiglatele seadmete soetamist ning sadu eriravi või -hooldust vajavaid lapsi ja nende peresid kokku rohkem kui pooleteise miljoni euroga.

Head Uudised GoodNews