1. Avaleht
  2. Heategu
  3. Kloostri jõulumaal teenitud tulu jõuab Pirita suurperedeni
Kloostri jõulumaal teenitud tulu jõuab Pirita suurperedeni

Kloostri jõulumaal teenitud tulu jõuab Pirita suurperedeni

LC Tallinn Meri toetab Pirita Kloostri Jõulumaal teenitud tuluga Pirita suurperesid.

Pirita Kloostri Jõulumaa laadal oli teiste kauplejate seas avatud ka Lionsklubi Tallinn Meri jõulukoda, kus lõvid müüsid piparkooke ja glögi, Lõviteed ja mahetooteid, keraamikat ning muud jõululaadale sobilikku kraami. Samuti said külastajad osaleda heategevuslikul loteriil, mille tulu annetas LC Tallinn Meri vähekindlustatud suurperede abistamiseks. „Heategevusliku õnneloosiga teenitud tulu annetas lionsklubi Pirita suurperedele, rõõmustades neid uhkete jõulupakkidega. Koostöös linnaosavalitsusega valiti välja kingipaki saajad – kaks kuuelapselist ja üks viielapseline pere ning kaks peret, kus kasvab neli last,” edastas Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat.

Lõvide kokkupandud kopsakates pakkides on toidukraami, millest saab valmistada toeka jõuluroa, ja mitmesuguseid maiustusi – nii komme kui ka piparkooke. „Samuti on kingipakis lasteraamat ja nuputamisvihik ning perepääse Viimsis asuvasse Atlantis H2O Aquaparki, millega saab nautida veepargi- ja saunamõnusid.

„Aasta on olnud raske ja keeruline paljudele peredele. Usun, et lion’ite jõulukingitus toob suurperedele rõõmu. Suur tänu LC Tallinn Meri toimekatele daamidele, ja olen kindel, et saame edaspidigi teha koostööd heategude elluviimisel,” sõnas linnaosavanem ja tänas ka kõiki jõulumaa külastajaid, kes heategevuslikku müüki toetasid.
Enamik suurperesid sai lion’ite jõulupaki kätte esmaspäeva õhtuks.

Head Uudised GoodNews