1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. “Kodutunne” aitab laenuorjuse sattunud peret
“Kodutunne” aitab laenuorjuse sattunud peret

“Kodutunne” aitab laenuorjuse sattunud peret

Kodutunne, 6. saade, 5. maiTäna kell 20:30 läheb Kanal 2 “Kodutunne” Põlvamaale Ahja valda, kus laenuorjuse tõttu jäi koduta viieliikmeline perekond. Kuna peres on kasvamas kolm poissi, kes vanemate halbades otsustes sugugi süüdi ei ole, ehitab saade poistele päris oma toa.

Täna on “Kodutunne” Ahja vallas, kus laenuorjus on teinud oma töö. Mõtlematud laenukohustused on viinud Kaire ja Alari pere olukorda, kus elu tuleb alustada nullist. Õnneks on tänu pereema kasuvennale neil siiski katus pea kohal, mis siis, et talviti köök härmas on. Kunagi kasuvenna vanaemale kuulunud talumaja on ajast räsitud ja pole muidugi kaugeltki see, mis võiks, sest perepojad peavad tubasid jagama vanaemadega, kes samuti kolmetoalises majas kohta vajavad.

Tagantjärgi tarkusega pole siinkohal midagi teha ja karm elu õppetund on nüüd Kairel ja Alaril seljataga. Noor pere lubab, et nad ei võta enam ühtegi laenu, ükskõik kui vajalik see ka ei tunduks. Vaatajatele panevad nad aga südamele, et kui isegi laen on võetud, siis seda järgmise laenuga kompenseerida kindlasti ei tohi, sest siis on ees ootamas vaid surnud ring, hüpoteegiks antud kodu kaotamine ja valusad süüdistused kõigi pereliikmete poolt, kes ühe läbimõtlemata otsuse pärast palju haiget saavad.

“Kodutunne” on Kanal 2s täna kell 20:30, vahetult enne krimisarja “Viimane võmm”.

[iframe src=”http://kanal2.ee/video/lonelyPlayer?videoid=20352&pid=0&skin=1″ height=”350″ width=”450″ frameborder=”0″]

Head Uudised GoodNews